Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bevries je vet met cryolipolyse
  Rate this post

  Eet je gezond en ben je elk vrij uurtje in de sportschool te vinden? Je bent zó goed bezig, maar het lukt je maar niet om van die laatste vetrandjes af te komen. Een operatie vind je alleen iets te ver gaan om van die lovehandles af te komen…

  Wist je dat je lichaamsvet uit allerlei verschillende laagjes bestaat? Als je veel sport en gezond eet, kan de dikte van de onderhuidse vetlaag minder worden. Je raakt dus wel vet kwijt, maar ook op plekken waar je het niet wilt, zoals in je gezicht. Met cryolipolyse kun je wél plaatselijk vet ‘verbranden’. Met cryolipolyse worden de vetcellen in de bovenste vetlaag van het te behandelen gebied bevroren. Daar kunnen je vetcellen niet tegen. Het apparaat koelt de vetcellen zodanig af, dat ze kristalliseren en afgebroken worden en door het lichaam worden afgevoerd. Het is vooral bedoeld voor de probleemzones: buik, heupen, bovenarmen en bovenbenen. Daar kunnen plaatselijk vetophopingen zitten. Zonder dat je pijn ervaart, ben je voorgoed van je vet af.

  Blijvend resultaat
  Cryolipolyse is dus bedoeld om de probleemzones aan te pakken, en de contouren te verbeteren. De methode is dus niet bedoeld om kilo’s te verliezen en in gewicht af te vallen. Per behandeling kan er gemiddeld 20 tot 25% van je vet worden verwijderd. Het is ook nog eens mooi meegenomen dat je huid niet verslapt, maar juist steviger wordt. Wat echt een voordeel is, is dat het resultaat blijvend is en dat de behandeling niet pijnlijk is. Je kunt meteen gaan sporten de dag na de behandeling, want er is in principe geen herstelperiode.
  Er zijn meestal 3 behandelingen nodig en één behandeling duurt ongeveer een half uur.

  De voordelen van cryolipolyse!

  – Een veilige én pijnloze methode
  – Geen verdoving of injecties
  – Al je probleemzones kunnen worden aangepakt
  – Je lichaam wordt slanker, zónder te verslappen
  – Je verliest aanzienlijk centimeters: al 2 tot 13 centimeter na één behandeling
  – Je hoeft niet onder het mes
  – Er is geen hersteltijd nodig: na de behandeling kan je verdergaan met je dagelijkse bezigheden
  – Definitief van je vetcellen af

  Sun & Skin heeft al 6 jaar ervaring met cryolipolysebehandelingen. Wat de salon uniek maakt, is personal coaching. Met eigenares Serap Ozturk kun je naast cryolipolysebehandelingen ook binnen 21 dagen tot 15 kilo afvallen. Verder kun je bij Sun & Skin terecht voor laserontharen en beautybehandelingen.
  Sun & Skin heeft, behalve een vestiging in Rotterdam, ook een vestiging in Antwerpen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply