Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bewegen: doen wat werkt voor jou
  Rate this post

  Wil jij werken aan een betere gezondheid, maar is het jou tot nu toe niet gelukt om resultaat te behalen? Heb je een slechte conditie en voel je je elke dag energieloos? Ga je met tegenzin naar de sportschool, of ga je er helemaal niet meer heen omdat je toch geen resultaten boekt? Denk dan eens aan een personal trainer! Personal training zorgt ervoor dat jij eindelijk het gewenste resultaat gaat behalen dat je zo graag zou willen.

  Een goede gezondheid, met een gezond gewicht, is belangrijk. Die bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt. Wie regelmatig beweegt of aan sport doet, ontdekt dat die meer energie heeft, beter tegen stress kan en hogere prestaties levert.
  Een personal trainer is een specialist in een goede gezondheid, en biedt uitdagende en gevarieerde trainingen, die helemaal afgestemd zijn op jouw wensen en mogelijkheden. De begeleiding is helemaal op jou gericht!

  3 pijlers
  Optimum Change hanteert 3 pijlers bij de begeleiding: Body, Food & Mind. Bij ‘Body’ gaat het om het werken aan fitheid en kracht. De tweede pijler, ‘Food’, is niet te onderschatten. Goed en voldoende bewegen voor een gezond, slank en fit lichaam is namelijk één, maar voeding is minstens zo belangrijk, met voldoende groente, fruit, vezels en drinken. Het aanpassen van je voeding, afhankelijk van je doel of doelen, is dan ook een essentieel onderdeel. Bij ‘Mind’ gaat het om je algehele welzijn. Heb je bijvoorbeeld last van stress of een slaaptekort? Dan is de begeleiding erop gericht om het probleem aan te pakken en op te lossen. Je krijgt dan adviezen rond een betere verdeling tussen inspanning en rust.

  Kijken wat werkt voor jou
  Bij Optimum Change wordt je niets door de strot geduwd, maar wordt in overleg met jou bekeken wat werkt voor jou, zodat er afspraken gemaakt kunnen worden die je kunt nakomen. Daardoor ben je ook beter gemotiveerd om je aan die afspraken te houden. Wat je doel ook is, met de begeleiding door je personal trainer ga je dat halen!

  Optimum Change in het kort
  Optimum Change is een jong bedrijf dat gestart is in 2012 en inmiddels is uitgegroeid naar een team van 16 medewerkers en door de jaren heen al meer dan 1000 mensen hebben geholpen bij het behalen van hun doelen.

  Weer strak in je lijf na je zwangerschap
  Een zwangerschap brengt vaak een gewichtstoename met zich mee. Dit is vaak te herleiden naar een veranderende leefstijl tijdens de zwangerschap. Door minder te bewegen gaat het lichaam minder verbranden. Ook kan het zijn dat door de verandering in hormonale balans er behoefte is aan ander of meer voedsel. Als je kindje dan eindelijk geboren is en de eerste weken van gewenning en herstel achter de rug zijn, wordt het tijd om aandacht te besteden aan jezelf en je eigen gezondheid.

  Je lichaam is kwetsbaar en heeft de tijd nodig om weer belastbaar te worden. Om af te vallen na de bevalling, is het raadzaam om onder gespecialiseerde begeleiding te werken aan een sterker en slanker lichaam.

  Optimom
  Voor vrouwen die minimaal zes weken moeder zijn, heeft Optimum Change het nieuwe programma Optimom ontwikkeld. Hierbij werk je in 16 weken aan een betere fitheid en een slanker en strakker lichaam. Ook eventuele klachten als bekkenbodem- of onderrugklachten worden aangepakt. Centraal hierin zijn de opdrachten waar jij zelf mee aan de slag gaat om jouw eigen Optimum Change te creëren. Jij en je coach kiezen hierbij voor de aanpak die voor jou werkt. Je krijgt uitgelegd wat er is veranderd in je lichaam en wat je kunt doen om je lichaam weer terug te brengen naar het oude niveau.

  Wacht niet te lang met bewegen na je zwangerschap. Als je namelijk te lang wacht, wordt de stap om weer wat aan je gezondheid te doen te groot en sluipt het risico erin dat het er niet meer van gaat komen. Maak een afspraak bij Optimum Change voor meer informatie!

  3 varianten
  Het Optimom-programma is er in 3 varianten:
  1. Optimom Silver. Optimom Silver volg je volledig via internet. Je wordt hier online meegenomen met opdrachten, kennissessies en trainingen die de grootste impact hebben op fitter worden, afvallen en pijnloos bewegen.
  2. Optimom Gold. Naast de begeleiding, zoals hierboven genoemd, heb je ook nog eens tweewekelijks een half uur via internet contact met je vaste coach, waarbij jullie interactief aan de slag gaan met jouw hulpvraag en waarbij je persoonlijke adviezen krijgt.
  3. Optimom Diamond. Aanvullend op de begeleiding zoals in het Gold-pakket krijg je groepstrainingen met maximaal 10 andere vrouwen die net als jij net moeder zijn geworden. Deze trainingen zijn hoofdzakelijk gericht op het aansterken van jouw lichaam, fitter worden, de juiste manier van ademen en het aanleren van een goede houding.

  Kijk voor meer informatie op www.imoptimom.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply