Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (2 stemmen)
 • Bewegen voor het hele gezin
  4/4 - (2 stemmen)

  Wil je je wekelijks even lekker een uurtje ontspannen, of wil je meer uit jezelf halen? Bij ons dan dat!

  In onze studio vind je op één plek alles op het gebied van dans en sport. Het hele gezin kan bij ons terecht. Zo kan je dochter van 2 naar peuterdans, je dochter van 11 jaar kiest jazzdans, klassiek ballet of hiphop, zoonlief gaat kickboxen of bootcamp doen, papa leeft zich uit in de fitnessruimte en mama vindt haar rust in de yoga-les en gaat los bij de gogoles. En oma vindt haar plek bij de 55+ gym of 55+ dans.
  Staat ‘dans’ hoog op je verlanglijstje, dan zou je kunnen kiezen voor jazzdans, Limón dans (moderne dans in de limón-techniek), moderne dans, klassiek ballet, gogodance, Afrikaanse dans, tapdance, flamenco, streetdance, B-boying / breakdance, hoopdance, dancehall, Urban Diva of Zumba. Als beginner kun je ook heel gemakkelijk instromen. Je hoeft dus helemaal geen sterdanser te zijn om te komen dansen! Maar dans je al jaren en heb je het al een tijd niet gedaan, dan zijn er nog genoeg uitdagingen.
  Het kan ook zijn dat ‘kracht en souplesse’ je aanspreken. Dan zou je kunnen kiezen voor paalfitness (paaldansen) of Hatha Yoga. Ben je meer van de conditie, een heerlijk uurtje je uitleven, dan kan dat prima met BBB/Bodycontrole, Zumba, stepaerobics, kickbagboxing, kettlebelltraining, outdoortraining, looptraining, Mudmaster Training, Total Body Workout en Hoopdance Workout. Zijn groepslessen niets voor jou? We hebben ook een fitnessruimte waar je heerlijk individueel kunt trainen.
  Je bent altijd van harte welkom om verschillende bewegingsvormen te komen uittesten! Een eerste les is altijd gratis.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply