Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bewegen zonder pijn
  Rate this post

  ‘Het is voor mij niet mogelijk om gewoon te sporten zonder pijn. Slenderen is voor mij mogelijk zonder pijn. Het is goed voor mijn fibromyalgie en mijn diabetes 2. Door te slenderen ben ik op 1 tablet metformine gezet in plaats van 2. Dit is heel positief. Het is ook heel ontspannend en je krijgt meer energie. Ik las het in de krant en dacht meteen ‘Dit is iets voor mij’. Het is ook erg gezellig bij Linda.’

  Iedereen weet het eigenlijk wel: bewust leven is belangrijk. Voldoende beweging en verstandige voeding. Onze leefstijl, vaak heel ongezond, eist zijn tol. Wij laten ons bewegen, en we hebben bijna altijd een goed excuus: geen tijd, slecht weer. Dus bewegen moet, minstens drie keer per week een uur. Bewegen zorgt ervoor dat je je lekkerder voelt.

  Slender You Heerhugowaard is een bewegingsstudio voor dames en heren die graag gezonder bezig willen zijn. De studio beschikt over een aantal gemotoriseerde bewegingsbanken die elk gedurende tien minuten een apart gedeelte van het lichaam stimuleren en trainen.
  Slenderen is zeer geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het is onbelast sporten en dus ook zeer geschikt voor mensen die niet op de reguliere manier aan voldoende beweging komen.

  Fibromyalgie
  Slenderen is ook prima geschikt voor mensen die te maken hebben met fibromyalgie. Fibromyalgie is een chronisch pijnsyndroom, bestaande uit spierpijn en spierstijfheid. Verder gaat deze aandoening meestal gepaard met tal van andere klachten, zoals vermoeidheid, slaapstoornissen en hoofdpijnen.
  Door al deze (spierpijn)klachten is het vaak niet mogelijk om aan reguliere bewegingstherapie mee te doen zoals die in een sportschool plaatsvindt. Het is dan ook een uitkomst om toch te kunnen bewegen met behulp van de bewegingsbanken die bij slenderen worden gebruikt. Deze bewegingsvorm heeft een positieve uitwerking op de (spier)klachten.
  Er zijn verschillende mogelijkheden om de bewegingen uit te voeren: je kan aan de ene kant de bewegingen van de banken zelf volgen en aan de andere kant zelf bewegingsvormen bedenken. Ook is het mogelijk om bewegingsadvies in te winnen bij de begeleiding. In het laatste geval wordt er zorgadvies op maat gegeven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply