Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bewust jezelf zijn!
  Rate this post

  Als je te maken krijgt met vermoeidheid, stress of een (onverwerkte) burn-out, of wanneer je vastloopt met negatieve gedachten, dan is het verstandig om je te laten begeleiden door een professionele coach.

  Een efficiënte manier om een persoonlijke verandering in gang te zetten, is om een coachingtraject aan te gaan. Bij Debbie Coaching en Massage kunnen coachinggesprekken gecombineerd worden met een massage. Tijdens de gesprekken met Bewustzijnscoach Debbie Justus worden inzichten en vastzittende patronen ontdekt, die mogelijk invloed kunnen hebben op het welzijn van het lichaam. Gedurende het coachingtraject werken we aan persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen en zelfkennis. Je leert bewuster om te gaan met emoties en lastige situaties. Belemmerende overtuigingen laten we los en we gaan intensief werken aan persoonlijke doelen! Debbie Coaching en Massage werkt vanuit de visie dat het fysieke, mentale en emotionele lichaam met elkaar verbonden zijn. Met deze vorm van coaching maken we bewust contact met onze zintuigen, gevoel en intuïtie. De aanwezige lichamelijke spanning en stress laten we los.
  Debbie Coaching maakt gebruik van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Met NLP Coaching krijg je inzichten in je gedrag: waarom je de dingen in je leven doet zoals je ze doet. Zo kun je snel, eenvoudig en effectief werken aan de negatieve lading van de in jouw aanwezige emotie, angst, twijfels, of gebrek aan zelfvertrouwen. Let yourself be yourself! Geen maskers, gewoon jij! Niets is goed, niets is fout. Een massage tijdens het coachingtraject biedt de mogelijkheid om een moment bij jezelf stil te staan. Spieren en bindweefsel versoepelen en het zenuwstelsel ervaart rust.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply