Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bewust leven, bewust eten
  Rate this post

  Steeds meer mensen ontdekken de bijzondere biologische en biologisch-dynamische producten bij Natuurwinkel Alphen aan den Rijn! Voor Natuurwinkel Alphen aan den Rijn is een gezonde aarde het fundament. Want een gezonde aarde geeft ons een gezonde basis voor al het leven en dus ook voor onze voeding. De producten zijn met zorg en aandacht geteeld en altijd geproduceerd met respect voor mens, dier en aarde!

  Juist omdat wij altijd op zoek zijn naar producten met een bijzonder tintje, lokale smaken en originele recepten, vind je bij ons ook minder bekende merken. Merken die staan voor bewust biologische pure producten zonder kunstmatige toevoegingen. Producten zoals de natuur het bedoeld heeft en met een eerlijk verhaal. Zo bieden wij het biologisch brood dat als beste uit de test is gekomen bij de Consumentenbond én vers is afgebakken in eigen oven!

  Supplementen en vitamines
  Na de decembermaand, vol met overvloedige gerechten, hebben veel mensen de behoefte om het lichaam van binnenuit te reinigen. Ook hiervoor kun je bij Natuurwinkel Alphen aan den Rijn terecht. Wij hebben een groot assortiment natuurlijke groente- en fruitsappen, voedingssupplementen, vitamines en sapkuren waarmee je het nieuwe jaar goed kunt inzetten. Kom gerust eens langs en laat je adviseren door een van onze medewerkers.

  Groente en fruit
  Natuurwinkel Alphen aan den Rijn biedt een ruime keus aan verse groente en fruit, en natuurlijk kun je bij ons ook de wekelijkse groente- en fruittassen bestellen. Met een tas voor één of meerdere personen kun je met behulp van seizoensproducten en bijgeleverde recepten smaakvolle en gezonde gerechten bereiden, waarbij je ook minder bekende en gangbare groenten en fruit zult aantreffen. Een verrassende en leuke manier om nieuwe gerechten uit te proberen met gezonde producten.

  Geschenken
  Ook voor geschenken ben je bij Natuurwinkel Alphen aan den Rijn aan het juiste adres. Wij hebben naast de welbekende ‘omfietswijnen’, beoordeeld door Nicolas Klei en Hamersma, ook een grote verscheidenheid aan natuurlijke huidverzorgingsproducten van hoge kwaliteit. Wij stellen cadeau- en wijnpakketten geheel naar jouw wens samen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor onze cadeaubon. Je kunt zelf het bedrag bepalen, en de gelukkige ontvanger kan het bedrag naar eigen keus besteden bij Natuurwinkel Alphen aan den Rijn.

  Komt een bezoek aan onze winkel niet uit, dan is onze bezorgdienst iets voor je. In overleg met jou bezorgen wij bij je thuis of op kantoor!

  Kijk ook eens op onze website voor aanbiedingen en nieuwtjes. Rick Teunissen en zijn team verwelkomen je graag!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply