Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bewuster, gezonder en duurzamer leven
  Rate this post

  Bewust Heerenveen is hét platform voor mensen in Heerenveen en omliggende plaatsen, waarvoor persoonlijke ont­wikkeling, gezondheid, duurzaamheid en welzijn belangrijk is. Mensen die geloven in de positieve kracht van bewust­wording. Mensen die streven naar een wereld waarin mensen bewust, in balans en vrij kunnen zijn.

  We richten ons op 4 thema’s:

  Persoonlijke ontwikkeling
  Persoonlijke groei en bewustwording is het ontwikkelen van je kwaliteiten om te kunnen bereiken wat je wilt in je leven, in je werk en in je vrije tijd, vanuit het verlangen om een gelukkiger leven te leiden.

  Gezondheid
  Bij een groeiend bewustzijn ga je ook bewuster kijken naar je gezondheid en welzijn. Wat eet en drink je? Hoe ga je om met je lichaam? En met ziekte? Wat doe je voor je ontspanning? We geven graag een overzicht van wat er zoal te doen is.

  Welzijn
  Bij een bewuster en gezonder leven hoort ook leuke en fijne dingen doen die bijdragen aan je welzijn, zoals dansen, massage, lekker eten, zang en kunst.

  Duurzaamheid
  Als je bewustzijn over jezelf groeit, ontstaat er als vanzelf ook een grotere betrokkenheid bij de wereld om je heen. Je ziet het belang van een duurzame manier van leven voor ons welzijn.

  Ben je op zoek naar cursussen, workshops, opleidingen? Inspirerende activiteiten? Adressen waar je terechtkunt voor duurzame producten en diensten? Kijk op de website voor een overzicht van de activiteiten in deze regio en van de ondernemers / professionals.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply