Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bewuster omgaan met voeding
  Rate this post

  Wil je afvallen, maar is het je tot nu toe niet gelukt om dat op eigen kracht te doen?
  Denk je dat er nog wel iets valt te verbeteren aan je voedingsgewoonten? Heeft je kind te maken met overgewicht? Laat je dan begeleiden door een gewichtsconsulent!

  In een vrijblijvend eerste gesprek bespreken jij en voedings- en gewichtsconsulent Janneke Jagt wat jouw wensen zijn en wat Janneke
  voor jou kan betekenen. Vervolgens vinden
  er metingen en wegingen plaats. Ook worden je voedingsgewoonten geanalyseerd, zodat duidelijk wordt wat je dagelijks binnenkrijgt
  en of er eventuele tekorten zijn.

  Op basis van de uitkomsten krijg je gerichte adviezen, waarmee je zelf aan de slag kunt.
  Ook bewegingsadviezen kunnen deel uitmaken van de adviezen. Uiteindelijk is het doel een gedragsverandering, waar je de rest van je leven profijt van hebt, zodat je bewuster met voeding omgaat, maar toch kunt blijven genieten van eten. Natuurlijk word je gedurende het traject ondersteund door je consulente. Het is ook mogelijk om met Janneke een ‘supermarktsafari’ te doen, waarbij je leert wat de informatie op verpakkingen nou echt betekent. Janneke is aangesloten bij Care for Weight, een samenwerkingsverband van gewichtsconsulenten. Je kunt dus ook bij haar terecht voor de cursus ‘Gewoon doen!’, een programma met onder meer informatie over ‘mindful eten’ en adviezen over hoe je kunt omgaan met feestjes en barbecues.
  Ook krijg je inzicht in waar je valkuilen zitten. Janneke begeleidt cliënten individueel, maar ook groepen, zoals werknemers van bedrijven, naar een gezondere leefstijl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply