Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bewustwording en balans
  Rate this post

  Afvallen is zo gemakkelijk nog niet. De één zegt ‘Dit is goed voor je’, de ander zegt ‘Dat moet je juist niet doen’. Zelfs ik als diëtist zie door de bomen het bos soms niet |meer. Er zijn gewoonweg te veel mensen met een andere mening. Daarom zeg ik altijd: ‘Doe wat bij jou past; wat bij jouw leefstijl en bij jouw smaak past.’

  Ons lichaam is een goed geoliede machine. Ongelofelijk wat het allemaal kan! Maar er moet natuurlijk wel de juiste brandstof in gegooid worden. En stiekem weten we best wel wat beter voor ons is en wat we eigenlijk beter kunnen laten staan. Dit betekent niet dat je bepaalde dingen nooit meer mag eten, maar ‘bewustwording’ en ‘balans’ zijn hier de sleutelwoorden! Bewust worden van wat je in je mond stopt en balans houden in goede en minder goede voeding.
  Vind je het lastig deze balans te vinden, of weet je nog niet goed wat nu de juiste voeding is voor jou? Maak dan eens een afspraak bij mij in de praktijk. Ik kijk altijd naar wat het beste bij je past. Geen crashdieet, maar een gezonde leefstijl. En voor de lekkerste, gemakkelijke, gezonde (en heel soms een ietsje minder gezonde) recepten bezoek je mijn foodblog Food & So Much More!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply