Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bewustwording, spiritualiteit & gezondheid
  Rate this post

  Centrum Spiritual Balance is hét gezondheidscentrum (met een spiritueel tintje) in Strijen. Hier vind je alles onder één dak: de natuurwinkel De Groene Pionier,  natuurgeneeskundige behandelingen, intuïtieve sessies en diverse massagevormen, zoals stoel-, sport-, fibromyalgie-, thai yoga-, indian head- en natuurlijk de  klassieke ontspanningsmassage.

  Vrijwel iedere dag zijn er in de twee sfeervolle ruimtes cursussen en workshops, zoals het meditatie-uurtje op maandag, de hatha-yoga op dinsdag- en woensdagavond en zaterdagochtend. Vanaf 1 mei komt daar op de donderdagmiddag ook Kundalini-Yoga, de yoga van het bewustzijn, bij. Naast deze wekelijkse activiteiten zijn er ook vaste maandelijkse activiteiten, zoals de mantra-meezingavond, klankschaalconcerten, de creatieve workshops intuïtief schilderen, wastekening maken en portret tekenen, en de cursussen en thema-lezingen op het gebied van bewustwording, persoonlijke groei en spiritualiteit.

  In de massage- en natuurgeneeskundige  praktijken werken professioneel opgeleide masseurs, waarbij je met veel fysieke en emotionele klachten terecht kunt. Het aanbod bestaat niet alleen uit de ontspannende massagevormen, maar ook de therapeutische, zoals fibromyalgiemassage, medical taping, manuele wervelcorrectie, sport- en stoelmassage. Maandelijks is er ook een speciaal spreekuur van een magnetiseur en intuitief therapeut.

  Voor informatie en afspraken kun je hen bereiken op telefoonnummer 078-6735893  of 06-53518321.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply