Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • BH’s voor een borstprothese
  Rate this post

  Ook wanneer je een borstprothese hebt, kun je nog steeds mooie lingerie dragen. Geen huidkleurige grote bh’s, maar mooie stoffen en modellen die speciaal zijn aangepast voor het dragen van een prothese.

  • Een borstprothese past volledig in de cup en is hierdoor onzichtbaar.
  • De schouderbanden bieden voldoende stevigheid en comfort, indien nodig zijn de schouderbanden iets breder, maar er zijn ook bh’s met smalle bandjes.
  • De zijpanden geven de passende ondersteuning voor de prothese zodat het gewicht van de prothese niet alleen door de schouder gedragen hoeft te worden.
  • De bh is voorzien van een prothesehoesje(s) zodat de prothese goed beschermd is.
  • Alle bh’s kunnen aangepast worden voor optimaal comfort door onze coupeuses.

  Bh’s bij een borstreconstructie (compressie-bh)
  Direct na een borstreconstructie (en ook na een borst­verkleiningsoperatie) wordt vaak aangeraden om een ­stevige bh te dragen.

  Deel-, plak- en zwemprotheses
  Direct na een borstreconstructie (en ook na een borstverkleiningsoperatie) wordt vaak aangeraden om een stevige bh te dragen. In het ziekenhuis wordt uitgelegd waar de bh aan moet voldoen, en hier speelt Ills Lingerie op in door de meest passende bh’s te adviseren. Daardoor sluit de bh optimaal aan op de operatietechniek, zodat voor de borst het beste of mooiste resultaat behaald wordt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply