Rate this post
 • Bij afvalspecialist Cordia Sportsworld voelt u zich thuis
  Rate this post

  Cordia Sportsworld is in 1997 ontstaan uit pure liefhebberij, en is uitgegroeid tot een modern fitnesscentrum met een gevarieerd programma. Professionaliteit en een prettige sfeer staan bij ons voorop! We hebben lol in wat we doen en willen ervoor zorgen dat u plezier heeft en houdt in bewegen, op een verantwoorde manier. Onze instructeurs hebben van hun hobby hun beroep gemaakt en helpen u om uw doelen te behalen.

  Als u kiest voor Cordia Sportsworld, dan kiest u voor begeleiding door ervaren instructeurs, het behalen van uw doelstelling, resultaat, vakkennis, kwaliteit, gezelligheid en sfeer. Kortom: u kiest voor sporten in een omgeving waar u zich snel zult thuisvoelen.

  30 dagen garantie
  Lid worden van een fitnesscentrum is niet zomaar een beslissing. Daarom vinden wij het belangrijk dat u het gehele aanbod van onze club ervaart. U kunt dan ook, wanneer u bij ons lid wordt en kiest voor een van onze lidmaatschappen, altijd 1 maand sporten zonder opzegtermijn! Het voordeel hiervan is dat u als lid van de club aan de slag gaat en toch de mogelijkheid heeft uw abonnement op te zeggen (binnen 30 dagen). Bij Cordia Sportsworld heeft u de keuze uit een abonnement waarbij u maandelijks uw lidmaatschap kunt opzeggen, of (met een groter maandelijks voordeel!) lid worden voor een langere tijd. U bent van harte welkom om alle faciliteiten van Cordia Sportsworld 30 dagen uit te proberen. Daarbij is de ledenpas overdraagbaar. Wanneer u niet meer kunt sporten, kan de sportpas ‘gewoon’ gebruikt worden door iemand anders. Wij zeggen: doe mee en kies uw programma!

  BenFit
  Het succesvolle levensstijlprogramma BenFit: wekelijks een voedingsadvies dat afgestemd is op uw persoonlijke situatie. Het BenFit-programma geeft u een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op uw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van uw lichaam (op basis van uw ruststofwisseling), naar de intensiteit van uw werk én het aantal uren dat u sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor u op maat gemaakt!

  Verantwoord afvallen met LignaVita
  Snel en effectief afvallen doet u op een goede en efficiënte manier middels een dieet rijk aan proteïnen, oftewel een dieet met de juiste eiwitten. Dit eiwitdieet is geschikt voor iedereen die iets wil doen aan overgewicht. Met het programma van LignaVita kunt u snel vele kilo’s kwijtraken. U heeft 1 keer per week een afspraak met de LignaVita-consulente voor weging en persoonlijk advies en begeleiding.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply