Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bijkomen van de zwaarste baan ter wereld
  Rate this post

  Als je moeder bent, kom je handen te kort. Het is de zwaarste baan ter wereld. Je voelt je vaak opgejaagd en tot rust komen gaat niet zo gemakkelijk meer. Als afremmen niet meer lukt, mis je ontspanning en ben je toe aan een apk voor je lichaam en geest.

  Wat hebben Regenesis-Healing, voetreflexpressuur, AromaTouch en diverse massages met elkaar gemeen? Je raakt er ontspannen van! Onder andere spierpijn, migraine, emotionele trauma’s en darmproblemen kunnen met deze methoden aangepakt worden. Regenesis-Healing is een energetische therapie die het celgeheugen aanspreekt en activeert. Deze methode zorgt ervoor dat cellen zich ‘herinneren’ hoe zij er oorspronkelijk uitzagen: het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangesproken. Bij Regenesis-Healing wordt er gebruikgemaakt van de Blue Dot Energy. Deze energie, die slapend in elke celkern ligt, wordt als het ware weer wakker gemaakt door de therapeut die gericht energie stuurt naar de cellen. De cellen kunnen zich dan gaan regenereren. ‘Regenesis’ betekent ­letterlijk ’terug naar de oorsprong’, of ‘opnieuw geboren worden’. Uit de praktijk is gebleken dat de meeste mensen zeer positief reageren op een ­voetreflexbehandeling. ­Nek-, schouder-, spier- en rugklachten zijn met voetreflexpressuur zeer goed te behandelen. Tevens kunnen symptomen van diverse chronische ziekten en spijsverteringsklachten met succes worden behandeld.
  De AromaTouch-techniek is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren. Het bevordert het welzijn door fysieke en emotionele stressoren te verminderen en geeft ondersteuning aan een gezond functionerend autonoom zenuwstelsel. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën. Dit samen zorgt voor een intense, diep ontspannende ervaring voor de ontvanger.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply