Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bijna elke nacht lag ik wakker in bed
  Rate this post

  Cranio-sacraaltherapie. Een moeilijk woord, maar het is een therapie waar ik veel aan gehad heb. Het heeft mij geholpen om van mijn chronische slapeloosheid af te komen!

  Hoe het erin is geslopen, weet ik niet meer. ’s Avonds ga je naar bed en uren later word je ’s ochtends weer wakker… Tenminste: zo zou het moeten gaan. Maar zo ging het lange tijd niet. Ongeveer twee jaar geleden gebeurde het dat ik maar moeilijk in slaap kon komen, en als ik dan een tijdje sliep, werd ik vaak midden in de nacht weer wakker. Heel vervelend, want ik moest ’s ochtends wel weer naar m’n werk. Waarom overkwam mij dit nou? Eerst was het eens in de week dat ik slaapproblemen had, maar op een gegeven moment was het bijna elke nacht raak. Kwam het door stress of iets anders? Ik weet het niet, maar ik vond het belangrijker dat ik weer gewoon kon slapen!
  Na wat zoeken op internet zag ik ergens informatie over cranio-sacraaltherapie, en ik maakte een afspraak met Okke Tadema. Na een intakegesprek kon de behandeling beginnen. Ik ging op de behandeltafel liggen, en Okke masseerde voorzichtig mijn hoofd. Toen ik de praktijk weer uit ging, merkte ik eerst niks, maar na een paar dagen ging ik me beter voelen. De ochtend na de tweede behandeling voelde ik voor het eerst in tijden dat ik de nacht ervoor gewoon goed geslapen had.
  Na een paar behandelingen was ik weer helemaal de oude. Ik heb nu veel meer energie overdag, en ‘s nachts slaap ik weer gewoon. Heerlijk!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply