Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bijna te mooi om waar te zijn!
  Rate this post

  Die slapper wordende kaaklijn, dat buikje en de sinaasappelhuid op je bovenbenen. Of je het nu wilt of niet, de jaren hebben hun sporen achtergelaten op je lichaam. Om nog maar te zwijgen over je leefstijl. Die vetrolletjes rond je taille en die onderkin zijn er immers niet vanzelf gekomen.

  Had je maar een toverstokje waarmee je dat allemaal kon laten verdwijnen. Dat bestaat natuurlijk niet, maar er is wel iets wat er heel dicht bij in de buurt komt: Cryo21. Hierbij worden je vetcellen bevroren, waarna ze je lichaam op een natuurlijke manier verlaten. Het resultaat is meteen zichtbaar en ook nog eens blijvend! Je kunt de behandeling vergelijken met liposuctie, alleen zonder operatie en hersteltijd. Iedere keer dat je met Cryo21 behandeld wordt, zal een laagje vetcellen verdwijnen. Heel doelgericht, precies op de zones die jij wilt. En het werkt ook nog eens verstevigend.

  Hoe gaat het in zijn werk?
  De Cryo werkt met een kop van -8 graden. Wanneer die kop over je huid gaat, daalt de temperatuur van je huid in snel tempo van 34 graden naar ongeveer 4 graden zonder dat het erg koud aanvoelt. Vetcellen kunnen niet tegen de kou, gaan daardoor kristalliseren en worden door je lichaam afgevoerd. Eenmaal verdwenen vetcellen komen niet meer terug. Je bent dus definitief verlost van de vetcellen op de plaats waar de huid behandeld is. Heerlijk toch?

  ‘Ik heb eindelijk het figuur waar ik altijd van droomde’
  Het afgelopen jaar ben ik flink afgevallen. Ik ben dan ook best een beetje trots op mezelf. Ik heb niet één of ander dieet gevolgd, maar ben gewoon gezonder en regelmatiger gaan eten. En ik ben gaan sporten. Drie keer in de week sta ik in de sportschool en ik had nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. Ik was bijna helemaal tevreden met mijn figuur.

  Het enige wat me nog stoorde waren mijn lovehandles en de cellulite op mijn bovenbenen. Dat laatste zag toch niemand, dus dat nam ik maar voor lief, maar die lovehandles … tja, daar zat ik echt mee. Ze waren gewoon niet weg te trainen. Ik had stiekem al eens aan liposuctie gedacht, maar dat ging me toch net wat te ver. Jammer was het wel. Ik had zo hard gewerkt om het lichaam te krijgen dat ik wilde en nu bleef het net op dit laatste vetrandje hangen. Zo’n mooi nauwsluitend jurkje kon ik nog steeds niet aan. Dat was geen gezicht!

  Op een verjaardag hoorde ik iemand vertellen over cryolipolyse. Ik had geen idee dat in zijn werk ging, maar ze klonk heel enthousiast. Haar buikje en volle dijen waren er mooi slank door geworden. Ik was ontzettend nieuwsgierig en heb het, toen ik later thuiskwam, op de computer opgezocht. Het bleek een methode te zijn waarmee je vetcellen definitief kunt laten verdwijnen door ze te bevriezen. En dit was ook geschikt om lovehandles én cellulite mee te behandelen. Ik heb meteen het contactformulier op de website ingevuld en werd de volgende dag al gebeld.

  Ik heb nu twee behandelingen gehad en ik ben zó blij! Ik heb nu eindelijk het figuur waar ik altijd van droomde!

  Marith (32)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply