Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bijzondere ontmoetingen
  Rate this post

  Samen sta je sterk, en daarom gaan we samen met een frisse blik vooruit! Soms vallen de stukjes zo lekker in elkaar. Nou ja, ‘zomaar’… Er komen dingen op je pad en dan gaat bij mij de denktank op volle toeren.

  Tijdens een concert kwam ik Gaby van Eck tegen en zij was al jaren fan van Lain Barbier. ‘O Monique, ik heb hem al 30 jaar niet meer gezien. Wat leuk om hem nu weer te horen.’ In het gesprek kwamen we al snel op onze passie: mensen helpen op een persoonlijke manier. Bij Gaby gaat het bij coaching om het weer in balans komen en bij Huidverbeteringsinstituut Odeon breng ik jouw huid weer in balans. Daar gaan we dus samen wat mee doen.

  Een andere bijzondere ontmoeting was met Cindy Klijn. Zij heeft een benefietconcert gegeven voor de Stichting Pulmonale Hypertensie. Met een aantal vriendinnen hebben zij een make-upworkshop ervaren bij Odeon. Want juist als je ziek bent, wil je er niet ziek uitzien.

  En dan is de link snel gemaakt naar Cher. Want zoals je misschien weet, ben ik gek op eten. Komt dat even mooi uit, want Cher heeft een nieuwe stichting: SICQ. Ook Cher is op mijn pad gekomen en daar ga ik ook leuke en lekkere dingen mee doen.

  And last but not least: Michele Burgers. Wij gaan er samen voor zorgen dat ondernemend Westervoort met een frisse blik 2019 ingaat. Vanaf deze kant wens ik iedereen een jaar vol gezondheid en schoonheid toe!

  Je huidcoach,

  Monique Schriever

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply