Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bikini-proof met groepsles
  Rate this post

  Heb je op het strand ook al die vrouwen  in badpak en bikini gezien en dacht je toen ‘Mmm… ik zou ook wel wat strakker in mijn vel willen zitten’?

  Een goede manier om je buik, billen en benen ‘in shape’ te krijgen, is de BBB-training, die je bij ons in groepsverband doet. Deze krachttraining bestaat uit allerlei oefeningen die je met elkaar uitvoert. Bij de training maak je gebruik van allerlei materialen, zoals gewichten, ballen en kettlebells. De training is er niet alleen voor de 3 B’s, maar zijn ook goed voor je armspieren en je schouders. Je verbrandt er veel calorieën door, je wordt slanker en krijgt ook nog eens een betere conditie!

  Bij onze groepslessen zijn er drie belangrijke pijlers: motivatie, gezelligheid en resultaat.  Ze hebben allemaal met elkaar te maken.  Is het ergens gezellig, dan blijf je gemotiveerd om door te gaan en haal je resultaat. Boek je resultaat, dan motiveert dat enorm en blijft het ook gezellig…

  Wil jij volgend jaar ook zelfverzekerd en met een slank lichaam naar het strand? Doe dan mee aan deze groepsles! Die is er voor jong en oud.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply