Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Bikini time: zonnen, sporten, flaneren én showen maar!

  Gezond leven, fit zijn en een mooi lichaam hebben is voor steeds meer vrouwen belangrijk. Je voelt je zekerder, hebt daardoor meer zelfvertrouwen en je ziet er nog leuk uit ook! Misschien heb jij ook wel de ambitie om zo goed mogelijk in je vel te zitten. Dit kun je onder andere bereiken door meerdere keren per week de sportschool te bezoeken. 

  Cardiotraining is erop gericht om je uithoudingsvermogen te verbeteren. Hierbij kun je gebruikmaken van roei-machines, loopbanden, fietsen en crosstrainers. Natuurlijk werk je bij de krachttraining ook aan je conditie, maar daarnaast verstevig je er je spieren mee. Je zult ervaren dat je je door je wekelijkse trainingsuurtjes veel fitter gaat voelen en als bijkomend voordeel zit je letterlijk en figuurlijk ook nog eens beter in je vel. Dus scoor die bikini maar vast!

  Hijs jezelf in je work-outsetje

  Bewegen is niet alleen goed om je gewicht op peil te houden en een strakker lichaam te krijgen, maar draagt óók bij aan je totale gezondheid. Wanneer je je regelmatig inspant, heb je namelijk een kleinere kans op het krijgen van hartziekten of een beroerte. Daarom wordt het aan-geraden om je als vrouw 2 of 3 keer per week in het zweet te werken. Dus: hijs jezelf in je work-outsetje, trek de veters van je sportschoenen aan en kom in actie!

  Alvast in de vakantiesfeer komen?

  Als je onder de zonnebank gaat, bouwt je huid een beschermingsfactor op. Wanneer je ineens op vakantie gaat naar het buitenland met felle zon, zul je minder snel verbranden. Je huid wordt wat dikker, omdat die meer aan de straling went. Hoe dikker de huid is, hoe minder snel deze zal verbranden. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn om een tintje te hebben, wanneer je voor het eerst die mooie strandwandeling gaat maken!

  Waarom kies je voor MaxiGym?

  • nieuwste cardio- en fitness-apparatuur Technogym

  • professionele coaching en begeleiding

  • fijne en nette dames- en herenkleedkamers

  • zonnebank

  • gratis douches, WIFI en lockers

  • 7 dagen per week open

  • goede parkeergelegenheid

  • goed bereikbaar met het OV en gevestigd naast station Sassenheim

  • onbeperkte cardio en fitness

  Voldaan en trots

  Ben je op zoek naar begeleiding? Dat kan! Werk aan je houding en je spierkracht en laat je daarbij begeleiden door een professionele coach van MaxiGym. Zo weet je precies of je goed bezig bent en heb je een stok achter de deur als je motivatie een keer wat minder is. En vergeet niet dat heerlijke voldane en trotse gevoel na een training: dit heb jij maar mooi even gedaan en dat neemt niemand je meer af!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply