Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bindweefselmassage biedt voordelen
  Rate this post

  ‘Meer beweging en fitness’ zijn goede voornemens voor het nieuwe jaar; ook voor je huid. De overeenkomst tussen fitness en de hannah bindweefselmassage is dat je je (huid)conditie er enorm mee verbetert, zeker bij de kracht van herhaling. Het verschil is echter dat men het fitnessen niet altijd goed kan volhouden, maar daarentegen van de bindweefselmassage geen genoeg kan krijgen…

  Je huid is iets wonderbaarlijks: ze ademt en is toch waterdicht, beschermt, reguleert je temperatuur, kan een voorwerp van 1/100 millimeter voelen en je kippenvel bezorgen bij ontroering. Daarnaast kan de huid nóg iets heel goed, en dat is zichzelf herstellen; zeker met hulp van een huidcoach die werkt volgens het hannah concept. Die haalt uit je huid wat erin zit met een unieke bindweefselmassage. Deze stimuleert de huiddoorbloeding, reduceert blokkades en verstevigt het bindweefsel. Hierdoor verbetert de huidstructuur, verminderen rimpels en littekens en wordt de huidconditie optimaal.
  In Nederland zijn inmiddels ruim 400 huidcoaches die met veel passie werken aan deze vorm van huidverbetering. Met een persoonlijke aanpak, want elke huid is weer anders. Samen stellen jullie een behandelplan op om er langer jong, gezond en vooral op je mooist uit te zien. De behandeling is zeer resultaatgericht: de massage vindt plaats in de salon, thuis onderhoud je het effect met bijpassende hannah producten van eigen bodem. Geef je huid dus een kans om te laten zien wat ze in zich heeft en stap eens vrijblijvend binnen bij een hannah huidcoach.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply