Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bindweefselmassage: topsport voor je huid
  Rate this post

  Morgen begint vandaag! We willen graag ouder worden, maar er niet ouder uitzien. Hoe het verouderingsproces van je huid eruitziet, varieert van persoon tot persoon. Naarmate je ouder wordt, wordt de celdeling in jouw huid trager. Daarnaast nemen de celfuncties af, waardoor je huid droger kan worden, ruwer kan aanvoelen en er meer lijntjes en rimpels en pigmentvlekken kunnen ontstaan. Met bindweefselmassage kun je dit proces positief beïnvloeden.

  Wanneer je jong bent, bestaat je huid uit goed functionerend bindweefsel: de laag tussen de spieren en de huid, met veel collagene en elastine vezels. Als je huid ouder wordt, wordt er minder collageen en elastine aangemaakt in het bindweefsel. Gevolg: de huid wordt slapper en je kunt rimpels krijgen. Met de bindweefselmassage zorgt schoonheidsspecialiste Daniëlle Pieterse ervoor dat de fibroblasten in je huid ertoe worden aangezet om collageen, elastine en hyaluron te gaan aanmaken.

  Intensieve massagetechniek
  Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, die gericht is op verbetering van de huidconditie en het herstelvermogen van de huid. Door de massage wordt de onderste laag van het huidweefsel geprikkeld en worden het onderhuidse bindweefsel en verklevingen losgemaakt. Hierdoor verbetert de doorbloeding en worden er nieuwe collagene en elastine vezels aangemaakt, zodat je huidconditie en -elasticiteit verbeteren. Bindweefselmassage is als het ware topsport voor je huid!

  Facelift op een natuurlijke manier
  Stoor jij je vooral aan opvallende rimpeltjes en lijntjes in je gezicht? Dan is Natural Face Lifting iets voor jou! Dit is een speciale vorm van de bindweefselmassage die je huid op een natuurlijke manier een verjongingseffect geeft. De behandeling is uniek is, omdat het de enige behandeling is die met de handen wordt uitgevoerd, die de conditie en de elasticiteit van je huid beter maakt. Door de intensieve massage maakt je huid nieuwe cellen aan, en worden zelfs je spieren en botten sterker. Het effect is meteen te zien: rimpels vervagen, je gelaatscontouren worden gladder en strakker, en vochtophopingen verdwijnen. Je huid ziet er meteen frisser en gezonder uit, alsof je járen jonger bent. Bij Inside Beauty wordt Natural Face Lifting gecombineerd met SPA Aromatherapie. De zeer krachtig werkzame etherische oliën werken diep in de huid en worden afgestemd op de persoon, net zoals de massagetechnieken.

  Over Inside Beauty

  Schoonheidsspecialiste Daniëlle Pieterse heeft al meer dan 25 jaar ervaring in huidbehandelingen op een gezonde en natuurlijke manier, die daadwerkelijk verbetering geven aan de huid. Alleen verzorgen is niet genoeg. Je wil verbetering, en daarvoor ben je Daniëlle aan het juiste adres. Zij heeft jarenlange kennis en kijkt niet alleen naar de huid en het huidprobleem te kijken, maar naar de hele persoon, want een totaalaanpak geeft écht resultaat.
  Al in 2002 is Daniëlle zich gaan specialiseren in natuurlijke antirimpeltechnieken, en in 2006 in bindweefselmassage. Sinds 2015 is zij officieel Natural Face Lifting therapeute. Inside Beauty is aangesloten bij de ANBOS.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply