Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Binnen twee weken zat ik bomvol!’

  Ik werkte al jaren als pedagoog in de psychiatrie. Dankbaar werk, maar ook best zwaar. Je krijgt heel wat te verduren. Ik heb altijd in Twente gewoond. Toen ik na een uitstap van 12 jaar in Almere terug­keerde naar Twente, merkte ik dat ik op werkgebied toe was aan een nieuwe uitdaging. Ik volgde Karin Hut al langere tijd op social media en vroeg me af of Easy­slim-franchiser een beroep voor mij zou zijn. Ik las daar altijd van die positieve verhalen over en dat wekte mijn nieuwsgierigheid! Ik nam contact met Karin op en ze nodigde me uit om langs te komen in Almere.

  Onder het motto ‘eerst zelf ervaren voordat je anderen ergens van kunt overtuigen’ onderging ik een aantal Easyslim-behandelingen. Ik verloor 17 kilo en dat maakte me nóg enthousiaster over deze methode. Ik ervaarde immers zelf dat het écht werkt. Bovendien trok het me erg om eigen baas te zijn, mijn eigen tijd in te delen en andere mensen te helpen om lekkerder in hun vel te zitten. Op 1 mei 2017 startte ik mijn eigen zaak en binnen twee weken zat ik bomvol. Ik maakte lange dagen om iedereen van dienst te kunnen zijn. Inmiddels heb ik een tweede apparaat aangeschaft en krijg ik er een collega bij. Het is hard werken, maar ik geniet er enorm van. Het is iedere dag weer een feestje om naar het werk te gaan, omdat het zo gezellig en dankbaar werk is. Dit krijg ik ook terug van mijn cliënten. Tot nu toe zijn ze allemaal enthousiast over mijn aanpak en de methode. Sommigen komen zelfs voor de gezelligheid langs; dat wil toch wel wat zeggen!

  Mijn vrije tijd? Daar heb ik op het moment weinig van. Maar áls ik vrije tijd heb, dan steek ik die in ‘mijn’ club FC Twente. Ik ben er iedere wedstrijd bij en heb een vaste seizoensplek. Het is mijn droom om mijn eigen Easyslim.nu advertentie te zien langs de boarding van het veld. Wie weet ooit…

  De komende tijd ga ik aan de slag als ‘master franchiser’ om Easyslim in Duitsland op de kaart te zetten. Ik ben al druk op zoek naar een pand. Momenteel heb ik al veel klanten uit Duitsland, want Enschede ligt natuurlijk vlakbij de grens. En verder wil ik gewoon doorgaan zoals ik nu doe en mensen helpen om slanker, zelfverzekerder en fitter te worden. Daar doe ik het voor!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply