Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Binnenkort bij Parkvilla
  Rate this post

  Parkvilla is de aanbieder van kunsteducatie, filmhuisfilms met wekelijks een aanbod van kwaliteitsfilms en theatervoorstellingen op het gebied van muziek, cabaret, toneel en lezingen. Wist je dat iedereen ook een ruimte kan huren en dat er tal van leuke creatieve cursussen onder leiding van professionele docenten worden georganiseerd?

  Verhuur voor evenementen
  Schitterend gelegen in Park Rijnstroom, te midden van eeuwenoude bomen, ligt het sfeervolle Parkvilla. Parkvilla is gebouwd aan het begin van de vorige eeuw en heeft een monumentale status. Parkvilla heeft vele ruimtes en unieke mogelijkheden voor feesten, bruiloften, recepties, bedrijfspresentaties, relatiedagen, lezingen, workshops, culturele activiteiten of besloten theater- en filmvoorstellingen. Parkvilla bruist van de creativiteit en is in het bezit van een sfeervolle foyer, een theater met 220 stoelen en een filmzaal. Op zoek naar een karakteristieke omgeving? Dan ben je bij Parkvilla aan het goede adres.
  Zie voor meer informatie www.parkvilla.nl.

  Lente- en zomercursussen voor jong en oud
  Portretschilderen | Paint your picture | Samen fotograferen | Acryl schilderen | Oriëntatiecursus keramiek | Fotowandelingen | Linosnede | Buiten tekenen en schilderen | Handgevormde vazen

  Bij een nieuw idee komen letterlijk geluksstoffen vrij. Creatief bezig zijn is daar bij uitstek voor geschikt. Dus laat je fantasie de vrije loop en geef je op voor een leuke zomercursus bij Parkvilla. Jong en oud is van harte welkom. De cursussen bestaan uit een aantal lessen die één keer per week plaatsvinden. Van 19 tot en met 23 augustus is er een midweek schilderen.
  Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.parkvilla.nl. Ga naar ‘cursussen’ en vink het zomeraanbod aan.

  Scènes from Tarzan of the Apes
  Culturen botsen in deze romantische en unieke opera. Ensemble Opus 2 brengt een 21e-eeuwse hervertelling van het bekende verhaal van de koning van de jungle, waar angst voor het onbekende transformeert in acceptatie, opoffering en liefde. Een indrukwekkende multimediaproductie, waarin clips van de originele Tarzan-film uit 1918 worden afgewisseld met live actie en muziek.

  Win
  Wij mogen 2 kaarten weggeven voor de voorstelling ‘Scenes from Tarzan of the Apes’ op zondag 19 mei om 15.00 uur. Doe mee in de verloting en mail je adresgegevens naar winactie@foryoumedia.nl onder vermelding van ‘theatervoorstelling Tarzan’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply