Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Binnenkort bij Parkvilla
  Rate this post

  Parkvilla

  Parkvilla is de aanbieder van kunsteducatie, filmhuisfilms en theatervoorstellingen van de gemeente Alphen aan den Rijn en wijde omgeving. Parkvilla biedt mogelijkheden om actief of passief deel te nemen aan kunstzinnige activiteiten.

  Ssst! De tijger slaapt

  De Toren van Geluid
  10 maart | 15.00 uur

  Een tijger is gemeen
  Een schildpad super sloom
  Een muis bijt in je teen
  Maar is dat echt wel zo?

  In de muzikale familievoorstelling ‘Ssst! De tijger slaapt’ zien we de heldhaftige daden van een groepje kleine dierenvrienden, die het opnemen tegen een grote woeste tijger. Hoewel: woest?
  Met veel plezier neemt De Toren van Geluid de kinderen mee in dit kleine, muzikale avontuur, waarbij de dieren echt tot leven komen. Een grappige voorstelling waarin niet alles is wat het lijkt!

  Sinds 2001 brengt De Toren van Geluid interactieve muziektheatervoorstellingen uit voor peuters, kleuters en dreumesen. Door middel van toegankelijke voorstellingen, waarbij eenvoud en helderheid vooropstaan, wil de stichting jonge kinderen laten kennismaken met theater en muziek. Ook wordt er gespeeld voor kinderen / mensen met een beperking. Het gezelschap maakte met veel succes meerdere voorstellingen rondom de bekende poezen Pim & Pom.

  Sound of Silence
  The Story of Simon & Garfunkel
  8 maart | 20.15 uur

  Met behulp van prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de roerige jaren 60 en 70 vertellen Joost en Niels op boeiende en droogkomische wijze over Simon en Garfunkels weg naar succes, de botsingen tussen de twee mannen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981.

  Joost Botman en Niels van der Gulik komen uit West-Friesland, in de kop van Noord-Holland, maar als zij het repertoire van hun helden Paul Simon en Art Garfunkel zingen, nemen zij het publiek moeiteloos mee naar New York, waar dit meest succesvolle muzikale duo ooit, begon.
  Net als Simon en Garfunkel zijn Joost en Niels soms ook op zoek naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat ervanaf bij de uptemponummers. Bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel.
  ‘Sound of Silence’ is niet alleen een feelgoodconcert, het werpt ook een nieuw licht op tijdloze hits als The Boxer, Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water.

  Win

  We geven 2 kaarten weg voor het concert ‘Sound of Silence – The Story of Simon & Garfunkel’ op vrijdag 8 maart.
  Ook voor de familievoorstelling ‘Ssst, de tijger slaapt’ op zondagmiddag 10 maart kun je kans maken op 2 gratis kaarten!

  Doe mee in de verloting en mail je adresgegevens naar winactie@foryoumedia.nl onder vermelding van ‘Sound of Silence’ of ‘De tijger slaapt’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply