Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Blij dat ik anderen blij kan maken’

  ForYou sprak met Annelies Leusink, franchisenemer bij Easyslim.nu, een landelijke keten van afslankstudio’s met tientallen vestigingen in heel Nederland.

  ‘Ik had behoorlijk overgewicht en kon amper nog de trap op lopen. Sporten hielp niet, maar twee jaar geleden hoorde ik van de Easyslim.nu-methode. In maart 2016 ging ik bij Karin Hut, tevens franchisegever, van de vestiging in Almere aan de slag om af te vallen, en dat heeft mij zó geholpen! Ik ging van maat 46 naar 40, mijn huid is strakker geworden en mijn spieren zijn sterker geworden. Ik loop nu zó de trap op!’

  ‘Ik was zó enthousiast door dit succes, dat ik besloot om zelf een eigen vestiging op te starten. Dat was voor mij niet zo’n heel moeilijke beslissing, want ik was niet zo tevreden over mijn toenmalige baan, dus ik dacht: ‘ Ik waag de gok!’ En ik liet er geen gras over groeien: in juni 2016 ben ik begonnen met Easyslim.nu Dronten. Zo is het balletje gaan rollen.’

  Annelies legt enthousiast uit hoe Easyslim.nu in zijn werk gaat: ‘Bij de Easyslim.nu-methode lig je ontspannen op een behandeltafel. Er worden pads geplaatst op je lichaam, die geluidsgolven doorgeven. Die pads zie je ook op de foto. De geluidsgolven trillen het vet in je lichaam los, waarna het vet via het lymfestelstel wordt afgevoerd. Tegelijkertijd worden je spieren getraind door middel van elektrostimulatie. De methode is ook prima geschikt voor bijvoorbeeld ouderen en mensen met een blessure. Voor een heel brede doelgroep dus. Afvallen én een betere conditie: daar word je toch gelukkig van? En dat terwijl je ontspannen op een behandeltafel ligt. Wat wil je nog meer?’

  ‘Het leukste van mijn vorige banen was het werken met mensen, en dat doe ik nu ook bij Easyslim.nu. Dat vind ik helemaal geweldig! Ik ga elke dag weer met plezier naar mijn studio. Uit eigen ervaring weet ik dat de methode werkt. Nog steeds hou ik mijn resultaat zo eens in de vier tot zes weken bij. De methode heeft me blij gemaakt, en nu ben ik blij dat ik andere mensen blij kan maken. Ze worden, net als ik, slanker en energieker, en ik hoop in de komende jaren nog heel veel mensen te kunnen helpen!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply