Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Blij dat we deze stappen genomen hebben’

  Na heerlijk van de zomer genoten te hebben, werd het ons op het einde van dit seizoen pijnlijk duidelijk dat de zomerkilo’s er goed aan zaten bij ons. We voelden ons niet meer op ons gemak in ons eigen lijf en we wisten: nu is het moment om er iets aan te gaan doen. En zoals we altijd alle leuke dingen samen doen, besloten wij deze strijd ook samen aan te gaan. Wij zijn immers vriendinnen door dik en dun!

  Via de Cambridge-website (www.cambridgeweightplan.nl) hebben we gezocht naar een consulente. Na de referenties over Roos gelezen te hebben, viel onze keus op haar. Zij ontving ons met open armen, maar het eerste consult was wel schrikken. We hadden allebei een overgewicht van 13 kilo; dat betekende samen 26 kilo afvallen om een gezond gewicht te bereiken. We bekeken samen met Roos welk van de Cambridge-programma’s het beste bij onze ­levensstijl zou passen, en we besloten om voor de CD-800 te gaan. Dat houdt in dat je dagelijks 2 Cambridge-maaltijden eet en 1 reguliere maaltijd, die je zelf klaarmaakt. Van Roos kregen we daar allerlei richtlijnen / recepten voor.

  Vol goede moed begonnen wij op onze ingeslagen weg. We konden goed uit de weg met de recepten, die tot onze verrassing heel smakelijk zijn. Toch is het een weg van vallen en opstaan, maar zoals Roos altijd zegt: diegene die vaker opstaat dan dat hij/zij gevallen is, is diegene die de strijd wint!
  Doordat wij dit samen doen, trekken we elkaar door de moeilijke momenten heen en stimuleren wij elkaar enorm. We gaan de ene keer samen en de andere keer individueel bij Roos op consult, en bespreken dan met haar waar we tegenaan lopen, maar ook zeker wat juist wél goed gaat! We sporten samen en soms koken we ook samen. Er zijn uiteraard momenten waarbij we worden geconfronteerd met onze jeugdige levensstijl: feestjes, etentjes, dansje met drankje et cetera horen daar dan natuurlijk bij. Maar ook door deze obstakels willen wij ons samen heen knokken.
  Als wij het even niet meer zo goed wisten vast te houden, was Roos er voor ons met heldere woorden en motiverende doelen. Als wij nu terugkijken op onze afval-reis, dan zijn wij blij dat we deze stappen genomen hebben. We zijn samen al 19 kilo kwijt en we zijn vastberaden om ook die laatste kilo’s eraf te krijgen.
  Door Cambridge Weight Plan leren wij veel bewuster om te gaan met voeding. We kunnen beter relativeren en weten welk voedsel goed voor ons is. Dat maakt ons gelukkiger. Wij gaan nog steeds dansend door het leven, maar dan kilo’s lichter!
  – Sophie Stokman (23 jaar)
  – Samaya Peterzen (27 jaar)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply