Rate this post
 • Blij met een mooie huid
  Rate this post

  Endermologie is een behandelingsmethode voor de huid en het onderhuidse bindweefsel. Met behulp van een apparaat wordt een intensieve vacuümtechniek toegepast die de huid aanzuigt, omhoogtrekt en op- en afrolt. Je draagt een speciaal pak, waardoor de apparaat beter zijn werk kan uitvoeren en dus soepeler over het lichaam kan glijden.
  Endermologie is een mechanische bindweefselmassage. Voor ieder huidtype en bij iedere indicatie kan een speciaal programma worden ingesteld. De vacuümtechniek verbetert de doorbloeding en lymfecirculatie, waardoor er een versnelde stofwisseling in de cellen ontstaat. Ook wordt door de huidgymnastiek (op- en afrollen) de vorming van collageen in de huid gestimuleerd. Endermologie is de best werkende methode tegen cellulitis. Endermologie wordt zowel therapeutisch als met een esthetisch doel gebruikt en verhelpt verschillende huid-, bindweefsel- en doorbloedingsproblemen.

  Lipomassage
  De behandeling met lipomassage, een product van Endermologie®, is een plaatselijke behande ling waarbij je silhouet duidelijk verandert. De huid, voornamelijk die met cellulitis en verslappingen, gaat zichtbaar vooruit. De behandeling is gericht tegen vetophopingen, en voor silhouetverbetering en versteviging van de huid.

  Endermolift
  De behandeling met endermolift is de enige techniek die op een natuurlijke wijze de fibroblast stimuleert om de productie van eigen collageen, elastine en hyaluronzuur te bevorderen. Het verbetert de huidstructuur in de diepte, en is geschikt zowel mannen als vrouwen. Het stimuleert de huid zonder pijn, op een natuurlijke manier, zonder agressie en zonder neveneffecten. De nieuwe gemotoriseerde behandelkop zorgt voor ultieme weefselstimulatie, lift, afslanken, de verbetering van contouren en anti-agingresultaat. Het is een techniek met respect voor de ecologie van de huid, met onmiddellijk resultaat (stralende teint, afgelijnd ovaal, vervaagde rimpels…). Het is ook een echte lifestyle en een schoonheidsreflex het hele jaar door. Maar het is ook een zintuiglijke ervaring: 30 minuten pure relaxatie!
  Bij De Ratelaar Body Contour vind je behandelingen voor cellulitisbestrijding, endermologie/ lipomassage en huidverstrakking. Met behulp van onze professionele apparatuur bieden wij het beste resultaat, en onze medewerkers bieden aandacht, professionele inzicht, rust en comfort

  Radiofrequentie
  Capacitieve radiofrequentie maakt gebruik van de voordelen en eigenschappen van elektromagnetische energie, die wordt gegenereerd door middel van ocillocerende elektrische velden in een capacitief medium. Capacitieve radiofrequentie is extreem veilig en een selectieve methode om de onderhuidse temperatuur en de temperatuur van het vetweefsel te verhogen. Door de toepassing van wisselende elektrische velden op de huid gaan de watermoleculen in de huid bewegen. De beweging van deze moleculen en de wrijving die hierdoor ontstaat levert (onderhuidse) warmte op. De eigenschap van capacitieve radiofrequentie is dat de opwekking van warmte niet oppervlakkig is, maar dieper in de huid en tevens gelijkmatig in het behandelde gebied.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply