Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Blij met je haar

  Iedereen heeft wel weer een ander doel bij een bezoek aan de kapper. Voor de een is het bezoek een uitje waar die elke zoveel weken weer naar uitkijkt, voor de ander is het noodzakelijk, en die wil vooral goed en snel geholpen worden. Wat jouw stijl ook is: je wilt in ieder geval met een fijn gevoel de zaak uitlopen, en blij zijn met je haar!

  Olaplex herstelt en beschermt je haar
  Door te föhnen of door chemische behandelingen raakt je haar beschadigd. Het gaat daarbij onder andere de zwavelbruggen in je haar, waardoor je haar zwak of dof kan worden, de kleur vervaagt of je haarpunten kunnen splijten of afbreken. Olaplex kan de zwavelbruggen herstellen, waardoor je haar weer gezond wordt. En als je gezond haar kleurt, blijven de kleuringen veel langer in je haar, zodat je er langer plezier van hebt.
  De producten van Olaplex hebben nummers, die op volgorde gebruikt moeten worden.
  – No.1 zorgt ervoor dat de zwavelbruggen weer sterker met elkaar verbonden worden.
  – No.2 versterkt het herstelproces.
  – No.3 is voor thuisgebruik, als onderhoudskuur. Iedere keer dat je je haar namelijk föhnt of stijlt, raken de zwavelbruggen weer een beetje beschadigd.

  Kevin.Murphy
  Kapsalon Your Style werkt onder andere met producten van Kevin.Murphy. De producten zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van sulfaten en parabenen. Ook zijn ze niet getest op dieren. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij Kevin.Murphy, net als bij de salon zelf.
  Andere merken waar de salon mee werkt, zijn Moroccanoil en L’Oréal Professionel, en DEPOT voor de heren.

  Facebook & Instagram
  Hou de Facebook- en Instagrampagina van Kapsalon Your Style in de gaten voor ‘voor-‘ en ‘na’-foto’s van klanten, nieuwtjes uit de zaak en acties!

  Stichting Haarwensen
  Kapsalon Your Style is ook een steunpunt van de Stichting Haarwensen. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen tot 18 jaar die te maken hebben met kanker of een haarprobleem kosteloos een haarwerk van echt haar kunnen krijgen, doordat andere kinderen hun afgeknipte haar doneren.

  Over Kapsalon Your Style
  Bij Kapsalon Your Style staan persoonlijke aandacht en op maat gesneden advies centraal. Met creativiteit streven de kapsters naar het voor jou perfecte kapsel. Bovendien doen ze er alles aan om een zo leuk en gezellig mogelijke sfeer te creëren. Het is in de salon altijd gezellig en iedereen is van harte welkom om er een keer langs te gaan voor een bakje koffie!

  Barbershop
  Speciaal voor mannen heeft Kapsalon Your Style een barbershop. Hier kunnen heren door een barbier geholpen worden met hun kapsel en/of hun baard.

  Balayage: een beetje zon in je haar
  Als je voor een meer natuurlijke look gaat, kies dan voor balayage: dé trend van dit moment. Deze techniek zorgt voor een ‘sunkissed’ effect in jouw door subtiele, lichtere plukjes in zachte kleuren. De verf wordt aangebracht met een soort vegen in de vorm van een V. Dit wordt vanuit de losse pols gedaan. Er worden dus geen folies bij gebruikt. De balayage wordt lager ingezet dan highlights, dus niet vanaf je hoofdhuid. Hierdoor heb je nauwelijks uitgroei en hoef je maar om het half jaar opnieuw naar de kapper voor een kleurbeurt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply