Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Blij met je haar

  Iedereen heeft weer andere doelen bij een bezoek aan de kapper. Voor de een is het bezoek een uitje waar die elke zoveel weken weer naar uitkijkt, voor de ander is het noodzakelijk, en die wil vooral goed en snel geholpen worden. Wat jouw stijl ook is: je wilt in ieder geval met een fijn gevoel de zaak uitlopen, en blij zijn met je haar!

  Olaplex herstelt en beschermt je haar
  Door te föhnen of door chemische behandelingen raakt je haar beschadigd. Het gaat daarbij onder andere de zwavelbruggen in je haar, waardoor je haar zwak of dof kan worden, de kleur vervaagt of je haarpunten kunnen splijten of afbreken. Olaplex kan de zwavelbruggen herstellen, waardoor je haar weer gezond wordt. En als je gezond haar kleurt, blijven de kleuringen veel langer in je haar, zodat je er langer plezier van hebt.

  Kevin.Murphy
  Puur Haar werkt onder andere met producten van Kevin.Murphy. Thuy: ‘We zijn er trots op dat we dit merk in onze salon hebben. De producten zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van sulfaten en parabenen. Ook zijn ze niet getest op dieren. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij Kevin.Murphy, net als bij ons.’

  Facebook & Instagram
  Hou de Facebook- en Instagrampagina van Puur Haar in de gaten voor ‘voor-‘ en ‘na’-foto’s van klanten, nieuwtjes uit de zaak en acties! Ter uitbreiding van onze snelgroeiende salon zijn we ook op zoek naar gepassioneerde collega’s.

  Dames, heren en kinderen
  Puur Haar is een kapsalon voor dames, heren en kinderen, en staat voor vakkennis, creativiteit en persoonlijk advies. Naast de gebruikelijke kappersbehandelingen biedt de salon kleurbehandelingen, hairextensions en hairweaves. Bovendien is Puur Haar gespecialiseerd in highlights en de verzorging van krullen. Mannen kunnen bij de salon ook hun baard laten stylen en trimmen.

  Wist je dit?
  Je hebt vast weleens van ‘toners’ gehoord. Maar wat zijn het eigenlijk? Toners geven karakter aan bepaalde gekleurde of ontkleurde haren, zoals na een balayage of highlights. Je huidige haarkleur krijgt er een boost of meer karakter door, en je neutraliseer er ongewenste tonen mee. Blonde kleuren kun je bijvoorbeeld omtoveren naar een grijsblonde look, een zandblonde look of juist roséblond.

  De kleurtrends van 2020
  De haarkleurtrends van 2020 lopen sterk uiteen. Statement-kleuren zijn hot, of je nou kiest voor smaragdgroen, dieppaars of helrood. Ook pasteltinten ga je veel zien dit jaar, waaronder bleekroze, perzikroze en beigeblond. Maar de echte nieuwkomer is ‘bleach blond’ oftewel platinablond!

  Over de eigenares
  Eigenares van Puur Haar is de nu 35-jarige Thuy Tran-Koster, die al sinds haar 18e in het kappersvak zit. ‘Mijn hobby is mijn werk en mijn werk is mijn passie. Maar al van jongs af aan was het mijn droom om een eigen salon te hebben, en die droom is in 2016 uitgekomen toen ik in een mooi en oud pand kon beginnen in mijn woonplaats Poortugaal. De salon straalt rust uit, en we hebben gemerkt dat veel klanten dat prettig vinden. Daarom is een bezoek aan Puur Haar ook een echt ontspanmomentje. In de salon werken mijn fantastische en creatieve team en ik aan de perfecte look voor iedere klant!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Marian Groenenboom op april 7, 2020, 6:45 am

  Mooi artikel over Puur haar. Een hele fijne en goede kapsalon

  Beantwoorden →