Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Blijf er goed uitzien…

  Wanneer je een vorm van kanker hebt, wordt niet alleen de tumor weggehaald, maar hebben de behandelingen ook gevolgen voor je huid. Als je chemotherapie ondergaat, valt bijvoorbeeld als gevolg daarvan je haren uit. Met de juiste producten kun je ervoor zorgen dat je je huid beschermt en er goed uitziet.

  Allesbijkanker.nl is een nieuwe webwinkel voor iedereen die kanker heeft of heeft gehad. In de winkel worden allerlei specialistische producten en artikelen aangeboden. Zo vind je er mutsjes van Mutssja en Christiene Headwear, die je kunt dragen als je chemobehandelingen ondergaat. Ook vind je er de producten voor huid- en nagelverzorging van het merk Jennifer Young, dat zich specifiek richt op kankerpatiënten. Verder zijn er producten om je haar en hoofdhoofd te verzorgen op het moment dat je haar weer teruggroeit.
  De artikelen in de webshop worden tegen concurrerende prijzen aangeboden. Het aanbod wisselt daarbij voortdurend, dus het loont de moeite om geregeld een kijkje te nemen.

  Allesbijkanker.nl is een onderdeel van Phaedra, centrum voor oncologische zorg in Dordrecht, dat verschillende vormen van ondersteuning biedt rond kanker.

  Mooi blijven met een haarwerk
  De impact die het verlies van je haar heeft door chemotherapie is groot. Een belangrijk deel van je uiterlijk verandert immers. Wat is het dan mooi dat je er met een haarwerk, dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet, toch goed voor de dag kunt komen! Hiervoor kun je terecht bij haarwerkspecialist Kirsten van Beusekom van Phaedra.
  In het geval van borstkanker, waarbij snel handelen noodzakelijk is, is een confectiehaarwerk te verkiezen boven een maatwerk haarwerk, omdat snel geleverd kan worden en gemakkelijker te onderhouden is. Dat komt goed van pas als je toch al vermoeid bent door de chemokuur. En tegenwoordig zijn synthetische haarwerken niet van echt te onderscheiden!
  Heb je je keuze gemaakt, dan kan Kirsten haarwerk helemaal aanpassen aan jouw smaak, en je kunt later teruggaan naar de salon om het haarwerk te laten controleren en eventueel te laten bijwerken.

  Privacy
  Omdat niet iedereen hoeft te zien dat je bezig bent met een haarwerk, kun je in alle privacy geholpen worden in een speciale ruimte, waar niemand van buiten je kan zien. Natuurlijk mag je wel een vriendin of iemand uit je familie meenemen, die jou kan ondersteunen.

  Vergoeding zorgverzekeraar
  Wanneer je een verwijzing hebt van je arts, heb je recht heeft op een vergoeding vanuit de basisverzekering voor een haarwerk. Ben je aanvullend verzekerd, dan heb je mogelijk recht op nog meer vergoeding.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply