Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Blijf er niet mee rondlopen
  Rate this post

  Conflicten, eenzaamheid, omgaan met ziekte, omgaan met (werk)stress: een situatie kan soms zo ingrijpend zijn, dat je vast komt te zitten en het overzicht verliest. Dit geeft meestal het gevoel dat je niet lekker in je vel zit, het veroorzaakt veelal spanning en je ziet ‘het niet meer zitten.

  Wat je nodig hebt om het roer om te gooien is iemand die zich in jouw situatie inleeft door goed naar je verhaal met alle gedachten, gevoelens en gedrag te luisteren. Iemand die je begeleidt om het overzicht helder te krijgen en om je eigen talenten te leren kennen en in te zetten. Door deze vorm van begeleiding ben je hierna zelf namelijk weer in staat om handelend op te treden en het probleem verder op te lossen.
  Yda Vijfvinkel van Oorzaak & Gevolg: ‘Na het bewust worden dat we allemaal één zijn en elk mens daarbinnen uniek is, met moeilijkheden én mogelijkheden, ben ik mijn praktijk voor Psychosociale Therapie en Begeleiding begonnen, waarin ik de nadruk leg op bewustwording en duurzame persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik bied begeleiding bij psychische, emotionele en sociale gevolgen van een situatie. Je wilt bijvoorbeeld zaken opruimen die niet langer bij je horen of wilt opgelopen verlies een plekje geven.’ Yda biedt verschillende behandelmethodes en integreert deze bovendien. Uiteindelijk bouwt zij door naar waar jij behoefte aan hebt. Zo ontstaat een unieke, individuele begeleiding die bij jou past.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply