Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Blijf er toch goed uitzien
  Rate this post

  Kanker is een ziekte met veel gevolgen. Zowel op lichamelijk als op emotioneel vlak vinden veranderingen plaats. Als je een behandeling met chemotherapie krijgt, of als je bestraald wordt, kan dat ook invloed hebben op je uiterlijk. Door de behandelingen kan het zijn dat je er anders gaat uitzien. Misschien herken je jezelf op een bepaald moment nauwelijks meer. Dat brengt onzekerheid en verdriet met zich mee.

  Ook als je ziek bent, wil je er toch zo goed mogelijk uitzien? Dat voelt beter en geeft meer zelfvertrouwen. Dat zijn ­dingen die je in deze moeilijke tijd goed kunt gebruiken. Soms is het prettig als je voor jouw uiterlijke verzorging een keer bijgestaan en geholpen wordt door een professional.

  Permanente make-up
  Wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor je gezicht. Zijn jouw wenkbrauwen dun of uitgevallen, dan kun je ze laten bijwerken.

  Permanente make-up is een mooie oplossing: wenkbrauwen en eyeliner die permanent blijven zitten. Vaak zijn kankerpatiënten tijdens de ziekte te moe om zichzelf te verzorgen. Je geen zorgen hoeven te maken om je uiterlijk is dan een prettige bijkomstigheid.

  Tip: je kunt dit het beste laten doen vóórdat je eigen ­wenkbrauwen uitvallen. De ingetekende wenkbrauwen hebben dan de precies dezelfde vorm als die van jezelf.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply