Rate this post
 • Blijf niet rondlopen met klachten
  Rate this post

  Houding en beweging horen bij elkaar. Als je een foute houding hebt, krijg je allerlei klachten aan je bewegingsapparaat. Dat wil je niet hebben. Om dat te voorkomen, kun je een aantal dingen doen. Zorg ervoor dat je goed zit, slaapt, goede schoenen draagt (niet te lang blijven lopen met schuin afgesleten hakken) enzovoort.

  Wat je kunt doen als je beperkt bent in je beweging, is naar een masseur gaan. Deze maakt de spieren soepel en zorgt ervoor dat je weer vrij kunt bewegen. Heb je nou pijn onder in je rug, in je knie, schouder of ben je gevallen of heb je je enkel verzwikt, dan kan ik in mijn praktijk daar iets aan doen met een nieuwe therapie die ik in Engeland geleerd heb. Deze therapie heet Sujok. Met deze behandeling kan ik snel resultaat boeken. Stel, je hebt last van je onderrug met uitstraling naar je benen. Dan kan ik met kleine magneetjes op je vingers ervoor zorgen dat de pijn weggaat. Heb je je enkel verzwikt, dan kan ik met een andere methode op je hand werken om dat te verhelpen. Er is onmiddellijk resultaat te bereiken, en daarom is dit zo’n fijne methode. Heb je klachten in de nek-schouderregio, dan is massage dé aangewezen behandeling.
  Kortom: geef je lichaam een beetje aandacht, en jouw lichaam geeft je er zoveel voor terug. Neem de tijd en gun jezelf een behandeling, en ga naar Via de Voeten in Boxmeer.
  Vanaf 1 juli 2015 is mijn behandeling te ­declareren bij een groot aantal verzekeraars. Zie voor verdere informatie mijn website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply