Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Blijf niet rondlopen met voetklachten
  Rate this post

  Je voeten zijn toch een wat ondergeschoven kindje. Je gaat weliswaar geregeld naar de tandarts voor je gebit, je gaat naar de kapper voor een mooie coupe, maar de voeten worden nogal eens vergeten. Zeker nu we weer met dichte schoenen rondlopen.

  Voeten dragen je je hele leven, en daar staan de meeste mensen niet bij stil. Het is dus belangrijk dat je er goed voor zorgt, en daar hoort een regelmatige controle door een pedicure bij. Goede voetverzorging is van belang voor iedereen, of je nu klachten aan je voeten hebt of niet.

  Allerlei behandelingen
  Je kunt bij medisch pedicure Manu den Haas langsgaan voor allerlei behandelingen aan de voeten. Misschien zie je ertegenop om naar de pedicure te gaan, bijvoorbeeld omdat je niet weet wat je kunt verwachten, maar het is verstandig om dat toch te doen, omdat je daarmee klachten kunt laten aanpakken en klachten in de toekomst wellicht kunt voorkomen. Een behandeling bij Beauty and Health Manu bestaat onder andere uit het knippen en polijsten van de nagels. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke ontspannende voetmassage met een verzorgende crème.

  Klachten op andere plekken
  Het is belangrijk dat je niet te lang met voetklachten blijft rondlopen, want dan bestaat de kans dat je op een verkeerde manier gaat lopen, en dat kan er weer voor zorgen dat je op andere plekken pijnklachten krijgt, zoals je knieën, je heupen of je rug.

  Risicovoeten
  Manu is gespecialiseerd in de behandeling van voeten van diabetes- en reumapatiënten. Zij heeft dus alle kennis in huis voor het behandelen van deze ‘risicovoeten’.

  Over Beauty and Health Manu
  Eigenares Manu den Haas van Beauty and Health Manu is medisch pedicure en schoonheidsspecialiste. Je kunt bij haar ook terecht voor gezichtsbehandelingen op basis van een uitgebreide huidanalyse. De salon is gevestigd op de begane grond in Villa Xaverius in Driebergen-Rijsenburg. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het eigen terrein van de Villa.
  Manu is als pedicure aangesloten bij de branchevereniging ProVoet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply