Rate this post
 • Blijf niet rondlopen met voetklachten
  Rate this post

  Je voeten zijn toch een beetje een ondergeschoven kindje. Je gaat weliswaar geregeld naar de tandarts voor je gebit, je gaat naar de kapper voor een mooie coupe, maar de voeten worden nogal eens vergeten. Zeker nu we weer met dichte schoenen rondlopen.

  Voeten dragen je je hele leven, en daar staan de meeste mensen niet bij stil. Het is dus belangrijk dat je er goed voor zorgt, en daar hoort een regelmatige controle door een pedicure bij. Goede voetverzorging is van belang voor iedereen, of je nu klachten aan je voeten hebt of niet.

  Voor ieder wat wils
  Je kunt bij pedicure Jilka Meeder langsgaan voor allerlei behandelingen aan de voeten. Je kunt je voetprobleem laten aanpakken, en als je regelmatig de pedicure bezoekt, kun je klachten in de toekomst wellicht voorkomen. Een basisbehandeling bij Salon Jilka bestaat uit het knippen en polijsten van de nagels en het gladmaken van de huid. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende voetencrème. Je kunt de behandeling ook uitbreiden met het verwijderen van eelt en likdoorns, en het verzorgen van de nagelriemen. Of kies voor een luxe voetbehandeling: niet alleen goed voor je voeten, maar ook een heerlijk moment voor jezelf!

  Klachten op andere plekken
  Het is belangrijk dat je niet te lang met voetklachten blijft rondlopen, want dan bestaat de kans dat je op een verkeerde manier gaat lopen, en dat kan er weer voor zorgen dat je op andere plekken pijnklachten krijgt, zoals je knieën, je heupen of je rug.

  Over Salon Jilka
  Eigenares Jilka Meeder van Salon Jilka is al 15 jaar zelfstandig pedicure en volgt op dit moment een opleiding tot medisch pedicure, zodat ze ook ‘risicovoeten’, zoals de voeten van reuma- en diabetespatiënten, kan behandelen.
  Jilka is ook schoonheidsspecialiste, en je kunt bij haar terecht voor gezichtsbehandelingen, waxbehandelingen, wimperextensions, Shellac en manicurebehandelingen.
  Jilka is als pedicure aangesloten bij de branchevereniging ProVoet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply