Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Rate this post

  Velen van ons kampen met de extra kilo’s die ervoor zorgen dat kleding niet meer past en je niet lekker in je vel zit. En het lijkt wel of het getal op de weegschaal steeds sneller omhoog schiet. Is er nog een weg terug?
  PowerSlim coach Saskia Hagen weet er als geen ander over mee te praten. ‘Ik ben eigenlijk altijd wel wat stevig geweest. Omdat ik veel sportte, maar liefst zes keer in de week, bleef ik echter netjes op gewicht.’ Daar kwam verandering in toen Saskia vanwege een vervelende rugblessure niet meer kon handballen, tennissen en hardlopen. ‘Ik mocht nog wel wandelen en fietsen, maar daar vind ik weinig aan, dus dat deed ik niet’, grinnikt ze. ‘Het gevolg was dat ik langzamerhand steeds zwaarder werd.’

  ‘Ik weet nog goed dat ik ergens een artikel over PowerSlim las’, blikt Saskia terug. Ik was nog niet zo zwaar dat ik mijn eigen veters niet meer kon strikken, maar er moest wel nodig wat gebeuren. Ik was echt veel te zwaar. Ik heb een afspraak gemaakt met de PowerSlim coach en al tijdens het intakegesprek ging de knop bij mij om. Ik moest ervoor gaan! Ik was mezelf zat.’

  Dat is inmiddels ruim een jaar geleden en sindsdien is er veel veranderd in Saskia’s leven. ‘Ik ben niet alleen 40 kilo lichter, maar ik ben zelf ook PowerSlim coach geworden’, glundert ze niet zonder trots. ‘Al na een maand of drie begon het bij mij te kriebelen: dit wilde ik ook. Tijdens mijn dagelijkse werk als opleidingscoördinator, coach ik ook allerlei mensen. Dan zou ik toch ook mensen kunnen coachen die af willen vallen? Ik weet als ervaringsdeskundige ook nog eens precies wat ze doormaken. Een coach is zo belangrijk tijdens dit hele proces: zij is je stok achter de deur, je sparringpartner en je motivator. Daarom ben ik zelf ook PowerSlim coach geworden. Ik ben nog alle dagen blij dat ik met behulp van PowerSlim 40 kilo ben afgevallen. Vanuit die ervaring en die passie is het zo mooi om anderen hier ook in bij te mogen staan.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply