Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Blijvend afvallen én je goed voelen?
  Rate this post

  Een paar kilo afvallen is voor de meeste mensen niet het probleem. Een paar weken streng zijn, weinig eten en het gaat er wel vanaf. Maar zodra je weer ‘normaal’ gaat doen, vliegen de kilo’s er weer aan. Herkenbaar?

  Marian van der Meer, orthomoleculair therapeut bij Your Life|Balance, heeft geen standaardoplossing voor je op de plank liggen. Ze biedt maatwerk, omdat ze bij de samen­stelling van jóuw voedingsplan uitgaat van jóuw stofwisseling. Die leidt ze af uit je actuele bloedwaarden en gezondheidsgegevens. Met dit persoonlijke voedingsplan geef je je stofwisseling een nieuwe start. Je ‘lichaams­chemie’ wordt weer in balans gebracht doordat je alleen díe dingen eet die jouw lichaam nodig heeft en voeden. Met verbluffend resultaat…

  Metabolic Balance®
  Deze methode heeft een naam: Metabolic Balance®. ­Metabolic Balance® is geen dieet in de traditionele zin, maar een omschakeling in je voedingspatroon. En het is ook zeker geen wondermiddel. Metabolic Balance® is een voedingsprogramma gebaseerd op de orthomoleculaire geneeskunde. Het brengt je stofwisseling weer in balans, met als prettige ‘bijwerking’ dat je gewicht verliest op een gezonde manier.

  Levensstijl
  Geen snelle en gemakkelijke ‘truc’ dus om af te vallen. Maar een ingrijpende wijziging in je voedingspatroon. Een verandering van levensstijl. Voor blijvende verandering moet je immers wél bereid zijn om voortaan dingen ánders te doen. En dan krijg je er ook ontzettend veel voor terug:
  – Je raakt overtollige kilo’s permanent kwijt
  – Je rekent af met (overgangs)kwaaltjes als ­opvliegers, ­energiegebrek, maagklachten, hoge bloeddruk, ­cholesterol, nachtelijk zweten enzovoort.
  – Je zit veel lekkerder in je vel, je barst weer van de energie
  En het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Je kunt alles gewoon bij de supermarkt en (biologische) groenteboer halen. Geen shakes of andere maaltijdvervangers. Zo bereik je een optimalisering van je gewicht en stofwisseling (waaronder je hormoonsysteem) op een natuurlijke manier.

  Geen jojo-effect, geen honger
  Veel diëten hebben een jojo-effect tot gevolg, doordat ze voorschijven flink wat minder calorieën, vetten of koolhydraten te eten. Daardoor krijg je last van hongeraanvallen en is het lastig die te weerstaan. Dat zal je bij Metabolic Balance® niet gebeuren. Met een voedingsplan dat is gebaseerd op jouw laboratoriumwaarden, stofwisseling en persoonlijke voedingssituatie, levert het je de calorieën, eiwitten, vetten en koolhydraten die jij nodig hebt. Al snel merk je wat goed voor je is en wat niet. Het gevolg? Je hebt helemaal zelf in de hand of je de doelen die je hebt bereikt ook volhoudt. Met jouw persoonlijke voedingsplan heb je een uniek stappenplan dat tot blijvende resultaten leidt.

  Gratis consult
  Wil je eindelijk eens écht aan de slag gaan om je voedingspatroon ingrijpend te verbeteren, en beloond worden voor al je moeite? Dan is nu het moment aangebroken om daarmee te beginnen.
  Maar voordat je je definitief aanmeldt voor een voedingsplan, wil je misschien eerst nog graag eens kennismaken. Maak dan gebruik van het gratis consult van 1 uur. Dan kun je je vragen stellen om dan te besluiten dat Metabolic Balance® ook jóuw plan wordt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply