Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Blijvend afvallen. Het kan!
  Rate this post

  Het is weer de periode van goede voornemens, en wellicht is jouw goede voornemen, net als dat van veel andere vrouwen, ‘afvallen’. Net als het jaar ervoor. En het jaar daarvoor. Waarom lukt het je maar niet om die kilo’s blijvend kwijt te raken? Wil je van je overgewicht af en ben je klaar met lijnen en diëten? Kies dan voor begeleiding door een voedingspsycholoog.

  Samen kijken we kritisch naar je eetpatroon en je eetgedrag. Niet alleen aandacht voor wat je eet, maar vooral ook voor waarom, hoe en onder welke omstandigheden. Geen standaard aanpak, maar begeleiding toegespitst op jouw situatie en hulpvraag. Er bestaat immers geen wonderdieet om af te vallen en het is niet gemakkelijk om blijvend je eetgedrag aan te passen. Als het gemakkelijk was, zou niemand meer te zwaar zijn. Maar dat het niet gemakkelijk is, maakt het niet onmogelijk!
  Met de juiste begeleiding kan ook jij je eetgedrag blijvend veranderen. Juist wanneer je al van alles hebt geprobeerd en je het geloof in een duurzaam slank leven al (bijna) hebt opgegeven, is het van groot belang dat je de juiste begeleiding krijgt. De juiste begeleiding bestaat niet alleen uit voedingsadvies, maar ook uit coachende en psychische begeleiding met voldoende aandacht voor jouw situatie, jouw eetgedrag, jouw kracht en jouw valkuilen. Dat is wat de voedingspsycholoog onderscheidt van de diëtiste, gewichtsconsulent en voedings­deskundige. De combinatie van uitgebreide kennis over voeding en over het menselijke eetgedrag en de psychologie achter eten.
  Benieuwd naar wat Voedingsadviescentrum Midden Nederland voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply