Rate this post
 • Blijvend afvallen met personal training
  Rate this post

  Tijdens de zomer komen veel mensen één of meerdere kilo’s aan. In september nemen velen zich vervolgens voor om weer gezonder te gaan leven: afvallen, meer bewegen, gezonder eten en meer tijd voor jezelf nemen.

  Helaas lukt het velen niet om deze voornemens langer dan enkele maanden vol te houden en vallen zij al snel weer terug in de oude gewoonten. Waarom? Het veranderen van jouw ‘lifestyle’ is erg complex. Een blijvende verandering vraagt om een persoonlijke benadering. Iedereen is uniek en heeft andere behoeften, voorkeuren en medische achtergronden. Een standaardaanpak bestaat dan ook niet.
  Personal training bij Personal Fit Club is volledig aangepast aan jouw wensen en mogelijkheden. Ga net als vele andere tevreden klanten van Personal Fit Club voor blijvend resultaat door een verandering van jouw lifestyle!

  Gratis proefles
  Eigenaar en personal trainer Marcel Keppel nodigt je graag uit voor een persoonlijke afspraak om over jouw wensen en doelen te praten. Aansluitend kan een gratis proefles worden ingepland om zo de vele mogelijkheden van personal training te ervaren.

  Wil je ook onder professionele begeleiding blijvend resultaat bereiken? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat je zelf kunt ervaren wat een personal trainer van de Personal Fit Club voor jou kan betekenen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply