Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Blijvend gewicht verliezen! Hoe doe je dat?
  Rate this post

  Voor het programma ‘In Balans + Op Gewicht’ hebben Marian van der Meer van Your Life|Balance en Lily Koster van Pura Vida Coaching hun krachten gebundeld.
  Samen richten zij zich op vrouwen die weliswaar regelmatig met succes zijn afgevallen, maar toch altijd weer aankomen. Die merken dat het iedere keer moeilijker wordt om die (extra) kilo’s er steeds weer af te krijgen. Afvallen lijkt eenvoudigweg niet meer te lukken. Ook omdat ze in toenemende mate moeite hebben om zichzelf ertoe te zetten. Omdat er al zoveel móet, omdat de tijd en energie lijken te ont­breken, omdat… Vul zelf maar in.

  Met het programma In Balans + Op Gewicht bieden Marian en Lily een oplossing op maat voor deze vrouwen. Deze oplossing bestaat uit 2 deelplannen:
  A) Een voedingsplan opgesteld volgens de methode Metabolic Balance®. Aan de hand van jouw eigen doelen, je medische geschiedenis én een uitgebreid bloedonderzoek wordt jouw persoonlijke voedingsplan vastgesteld. Daarnaast krijg je intensieve begeleiding, waarbij je de juiste mix van kennis en praktische tips krijgt om succesvol gewicht te verliezen en je weer lekker in je vel te voelen.
  B) Een meesterstappenplan waarbij jouw vitaliteit centraal staat. Je verschillende levensgebieden worden in kaart gebracht. Je krijgt inzicht in gedragspatronen, overtuigingen, valkuilen en kwaliteiten en vooral waarom doe je wat je doet. Of liever gezegd: waarom eet je wat je eet! Kleine veranderingen die heel praktisch meteen in het dagelijks leven kunnen worden ingezet, kunnen een groot verschil gaan betekenen voor je.

  ‘In Balans + Op Gewicht’ werkt omdat het uitgaat van wat jij persoonlijk nodig hebt aan voedingsstoffen om goed te functioneren. Én omdat het uitgaat van waar het bij jou persoonlijk stagneert, waardoor je je doelen nooit bereikte of steeds weer in herhaling viel. Het maakt daarbij niet uit of je 5, 10, of 20 kilo af wilt vallen.

  In het voorjaarsnummer 2014 van ForYou Magazine hadden Lily en Marian een leuke lezersactie in de aanbieding en gaven zij 1 traject ‘In Balans + Op Gewicht’ gratis weg. In het zomernummer stelde de winnares, Mireille, zich aan je voor en deelde zij haar eerste ervaringen met jou. In de najaarseditie las je hoe het haar de eerste maanden verging. In deze laatste editie van deze serie delen wij met jou wat de verandering in eten en denken voor Mireille heeft betekend.

  Ervaringsverhaal
  Ik ben in mei begonnen met dit complete programma, en als ik er nu op terugkijk, is het een heel mooie ervaring waarin ik een hoop heb geleerd over mijzelf in combinatie met voeding en geestelijk welzijn. Als je mij nu vraagt om op een andere manier te gaan eten en dus op een andere manier de laatste kilo’s nog kwijt te raken, dan zeg ik daarop volmondig NEE. Bij dit programma voel ik me goed en die laatste kilo’s gaan er echt nog wel af.

  Daar ben ik van overtuigd, ondanks dat ik de laatste periode niet veel meer ben kwijtgeraakt en tijdens de feestdagen zelfs ben aangekomen.
  Ik ben er in de afgelopen periode achtergekomen hoe snel je kunt terugvallen in oude gewoonten en valkuilen en hoe groot deze frustratie weer kan zijn. Maar mede door Marian en Lily ben ik nu veel sneller in staat om weer op het goede pad te komen, juist ook door niet te streng te zijn voor mezelf.

  Ik ben erachtergekomen dat ik afvallen gemakkelijker vind in het voorjaar en de zomer. In de herfst en winter vind ik het vreemd genoeg lastiger om me erop te focussen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat dit mijn laatste voedingsplan is en dat dit voor mij heel goed werkt, want ik voel me er super bij!

  Voor het maken van de slotfoto haalde ik mijn nieuwste nette pak uit de kast. Trots realiseerde ik mij dat ik inmiddels maatje 40 draag. Maat 46/48 die ik vorig jaar nog aanhad heb ik definitief achter mij gelaten!

  -Mireille- (43 jaar)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply