Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Blijvend mooi met permanente make-up
  Rate this post

  Net uit bed er al stralend willen uitzien? Dit kan met permanente make-up. Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren en technieken om permanente make-up aan te brengen. Wil je nou een wat opvallender eyeliner of ga je voor de natuurlijke look? Beide kunnen!

  Voorafgaand aan de behandeling is er eerst een intake. Een intakegesprek kan op de dag vóór de behandeling, maar kan ook dagen / weken eerder als je dat prettiger vindt of wanneer je twijfelt. Een intake is bij Gerke’s Beauty Bar geheel kosteloos. Bij een intake worden je wensen besproken, wordt uitgelegd wat permanente make-up is en worden al je vragen beantwoord. Vóór de behandeling wordt er bij de lippen en wenkbrauwen eerst voorgetekend. Ook wordt de kleur uitgekozen, in overleg jou. Verder wordt er goed gekeken naar de gezichtsvorm, huidskleur en natuurlijke vormen. Als dit allemaal gedaan is, volgt de eerste behandeling. Dit duurt ongeveer 1,5 uur. Na 6 weken is er een vervolgbehandeling. Deze duurt ongeveer 45-60 minuten. Zo nodig is er na 6 weken nog een derde behandeling.

  Waarom 2 behandelingen?
  De kleur vervaagt na de eerste keer 40 tot 60%. Na de tweede behandeling is dit percentage veel lager. Ook wordt er dan gekeken of we nog wat kunnen perfectioneren.

  Waarom zit er 6 weken tussen de behandelingen?
  Dit heeft te maken met de genezing van de huid. Wanneer er niet genoeg tijd tussen zit, is er kans op littekenvorming.

  Hoe lang blijft permanente make-up zitten?
  Hoe lang permanente make-up blijft zitten, verschilt per persoon, maar ook per onderdeel. Zo blijven eyeliners en lipliners vaak langer zitten dan wenkbrauwen en full-lips. Ook is de leeftijd, de gekozen kleur en de leefstijl bepalend hiervoor. Zo vervaagt het door invloed van uv-licht. Wanneer je het niet bijwerkt, zou de permanente make-up vervagen en zelfs helemaal verdwijnen.

  Is permanente make-up hetzelfde als een tatoeage?
  Nee! Vaak wordt dit wel gedacht en noemen mensen permanente make-up ook een ‘tatoeage’. Maar dit is dus echt niet zo! Een tatoeage blijft voor altijd zitten. Permanente make-up vervaagt en zal uiteindelijk zelfs verdwijnen. Dit komt doordat het pigment bij permanente make-up heel anders is dan het inkt bij een tatoeage. Ook gaat een tatoeage veel dieper de huid in dan permanente make-up. Dit gebeurt ook met twee verschillende apparaten.

  Een intake is bij Gerke’s Beauty Bar geheel kosteloos.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply