Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Blijvend omvangverlies!
  Rate this post

  De Universal Contour Wrap is de enige lichaams­behandeling ter wereld die bij de eerste behandeling al een omvangverlies garandeert van 15 centimeter, en het is absoluut geen vochtverlies! Het centimeterverlies wordt veroorzaakt door het verwijderen van afvalstoffen tussen de vetcellen. Hierdoor wordt de stofwisseling van het lichaam verhoogd en het functioneren van het lymfesysteem verbeterd.

  Universal Contour Wrap is een diep ontgiftende lichaamsbehandeling die al ruim 25 jaar geleden gepatenteerd werd in de VS. Het gepatenteerde product betreft dode zeeklei verrijkt met zeldzame mineralen en zouten. De uitvinder van deze klei, dr. Strem, heeft 12 jaar besteed aan het uit-ontwikkelen van dit product, dat in eerste instantie bedoeld was voor mensen die nier- en leverproblemen hadden. Er zijn slechts 3 contra-indicaties, aangezien we met 100% natuurzuivere producten werken.

  Huidverstrakking met Express Body Wraps
  De behandelingen met de Express Body Wraps zijn gericht op specifieke delen van het lichaam en helpen om een zone te versterken, te verstrakken en af te slanken. Deze gedeeltelijke behandelingen garanderen geen centimeterverlies, maar centimeterverlies is wel waarschijnlijk.
  Bij de behandeling wordt eerst een mineraalrijke kleioplossing aangebracht. Daarna worden er wikkels aangebracht, met behulp van gespecialiseerde wikkeltechnieken. Vervolgens ontspan je 30 minuten lang, terwijl de behandeling zijn werk doet. Ten slotte worden de wikkels verwijderd. Effecten: de verslapte huid wordt verstrakt, het zachte vetweefsel wordt gecomprimeerd, de huid wordt zachtjes geëxfolieerd en de afvalstoffen worden via osmose verwijderd.
  Mogelijkheden: bovenbeenwrap als anticellulitebehandeling, wrap voor bustelift, verstevigende armwrap, verstevigende buikwrap en vormende billenwrap.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply