Rate this post
 • Blijvend omvangverlies!
  Rate this post

  De Universal Contour Wrap is de enige lichaams­behandeling ter wereld die bij de eerste behandeling al een omvangverlies garandeert van 15 centimeter, en het is absoluut geen vochtverlies! Het centimeterverlies wordt veroorzaakt door het verwijderen van afvalstoffen tussen de vetcellen. Hierdoor wordt de stofwisseling van het lichaam verhoogd en het functioneren van het lymfesysteem verbeterd.

  Universal Contour Wrap is een diep ontgiftende lichaamsbehandeling die al ruim 25 jaar geleden gepatenteerd werd in de VS. Het gepatenteerde product betreft dode zeeklei verrijkt met zeldzame mineralen en zouten. De uitvinder van deze klei, dr. Strem, heeft 12 jaar besteed aan het uit-ontwikkelen van dit product, dat in eerste instantie bedoeld was voor mensen die nier- en leverproblemen hadden. Er zijn slechts 3 contra-indicaties, aangezien we met 100% natuurzuivere producten werken.

  Welke voordelen biedt Universal Contour Wrap?
  – We geven twee garanties: ten eerste een omvangverlies van 15 centimeter bij de eerste behandeling, en anders hoeft de klant niet te betalen! Als tweede garantie geldt dat de 15 cm minimaal 30 dagen wegblijft bij gelijkblijvend gewicht, om aan te tonen dat het echt geen vochtverlies kan zijn.
  – Het belangrijkste effect van UCW is de diepe detoxicatie van het lichaam en de directe verbetering van de huid en eventuele huidaandoeningen. Een geweldige combinatie van gezondheid en uiterlijk! In de opleiding wordt uitgebreid uitgelegd hoe deze gifstoffen direct uit het lichaam worden weggenomen en de reden dat men direct resultaat ziet en voelt.
  – De bovengenoemde dodezeekleiformule brengt de elasticiteit terug in de huid (de functie van elastine wordt geactiveerd door het verwijderen van de gifstoffen uit de huid), verstrakt de huid en vormt het lichaam. Je krijgt je vrouwelijke contouren weer terug en dat stimuleert enorm.
  – Zichtbare huidverbetering bij mensen met cellulite en striae. Vooral de diepte wordt minder en er is minder huidverkleuring.
  – Door het verwijderen van de gifstoffen uit het lichaam worden veel lichamelijke functies verbeterd. Denk hierbij aan de stofwisseling, de vochthuishouding, nier- en leverfunctie enzovoort. Juist bij mensen die willen afvallen, werkt het lichaam veel beter en wordt juist ook de huid weer strakker. Tevens zien we bij het herstel van de spieren voor sporters een merkbaar sneller resultaat.
  – De ontwikkelde klei is hypoallergeen, hetgeen inhoudt dat er geen neveneffecten zijn. Het product kan onbeperkt worden toegepast.
  – Je kunt UCW combineren met een dieetmethode of met een behandeling met endermologie, cavitatie en spiercontractie.
  – Deze wrap geeft vanaf de eerste behandeling resultaat. Wij raden je aan een kuur te volgen van minimaal 3 behandelingen, om tot alle huidlagen door te dringen voor een grondige detox.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply