Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Blijvend van je pijnklacht af
  Rate this post

  Je hebt last van pijnklachten aan je bewegingsapparaat, zoals je nek, schouders, heupen, knieën of enkels. Je hebt al van alles geprobeerd en tot nu toe heeft niets echt geholpen. Je krijgt te horen: ‘Meer kunnen we niet voor je doen. Je moet er maar mee leren leven.’ Maar dat is niet zo! Met de 4xT-methode kun je snel van je klacht af komen.

  De 4xT-methode is een nieuwe behandelmethode waarmee spier- en gewrichtsklachten sneller verholpen kunnen worden. De methode is gebaseerd op vernieuwde anatomische inzichten (YouTube: ‘fuzz-speech’) en er wordt gebruik gemaakt van een duidelijk stappenplan. De vier T’s staan voor ‘Testen’, ‘Triggeren’, ‘Tapen’ en ‘Trainen’. Bij de methode test de therapeut eerst welke beweging de bekende pijn oproept en vervolgens wat een verbetering van deze beweging geeft. Daarna triggert de therapeut deze verbetering door de spieren, het bindweefsel en de gewrichten los te maken. Ook wordt tape aangebracht op een specifieke manier, waardoor het effect van de behandeling langer voortduurt. Tot slot volgt de patiënt doelgerichte fitnesstraining om het resultaat blijvend te houden. Specifiek trainen volgt op de behandeling.

  Met de 4xT-methode zijn vaak minder behandelingen nodig dan bij reguliere fysiotherapie en krijg je een beter resultaat. Ons behandelgemiddelde ligt in 2016 rond de 5 of 6 behandelingen. Voor behandelingen met de 4xT-methode kun je bij ons terecht.

  Over ons
  Als specialisten in beweging leveren wij, naast behandelen van klachten, een positieve bijdrage aan gezond bewegen, het terugdringen van ziekte verzuim en het voorkomen van (nieuwe) blessures. Op die manier helpen wij je om jouw lichaam zo goed mogelijk functionerend te houden. Je kunt bij ons, naast de 4xT-methode, terecht voor (sport)fysiotherapie, dry needling en medical taping.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply