Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Blijvend van je pijnklacht af
  Rate this post

  Je hebt last van pijnklachten aan je bewegingsapparaat, zoals je nek, schouders, heupen, knieën of enkels. Je hebt al van alles geprobeerd in het reguliere circuit en tot nu toe heeft niets echt geholpen. Je krijgt te horen: ‘Meer kunnen we niet voor je doen. Je moet er maar mee leren leven.’ Is dat ook zo? Wellicht niet. 

  Het is vaak zo dat bij een klacht alleen die plek wordt behandeld waar de pijn tot uiting komt. Het gevolg kan dan zijn dat de klacht terugkomt. Vaak is er dan meer aan de hand, en dat is niet zo gek: allerlei onderdelen van je lichaam hangen met elkaar samen, en dat wordt vaak genegeerd. Natuurgeneeskundig therapeut Esther Leefmans kijkt naar het hele lichaam, analyseert je hele bewegingsapparaat en ook je houding. Door middel van spiertesten kan uitgezocht worden waar het in je lichaam is misgegaan. Dit heet ‘kinesiologie’. Vervolgens kan Esther een eventuele scheefstand behandelen die de oorzaak is van je klacht.

  Voor een doeltreffende aanpak van je klacht zijn gemiddeld tussen de 3 en 5 behandelingen nodig (afhankelijk van de klacht en de individuele cliënt), met na verloop van tijd nog een controle. De consulten worden door de meeste aanvullende ziektekostenverzekeringen (deels) vergoed. Wil je ook blijvend van je klacht af? Neem dan contact op met Esther. Veel cliënten zijn je al voorgegaan, hebben positieve resultaten geboekt en vroegen zich vervolgens af waarom niemand hen dit eerder had aangeraden…

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply