Rate this post
 • Blijvend veranderen zonder afspraak
  Rate this post

  Als je een probleem hebt, wil je dat graag zo snel mogelijk opgelost hebben. Een verkoudheid kan je nog wel zelf de baas met paracetamol en neusspray. Het is niet direct over, maar de symptomen kun je nog wel bestrijden. Je weet dat het maximaal een week, misschien 7 dagen, duurt en je bent ervan af.

  Psychische problemen zijn wat lastiger. Want wanneer heb je een probleem, hoe heet het, bij wie moet je zijn? Als je dit al weet, dan is er nog een lange weg te gaan. Huisarts, doorverwijzing, wachtlijst, intake, weer wachten en dan aan de slag. Sinds 3 jaar help ik mensen met angsten. Dit deed ik door naar hen toe te gaan. Dit werkte prima. Toch merkte ik, dat steeds meer mensen behoefte hadden aan directe hulp. Dan is het fijn als je direct ergens kunt aankloppen om hulp te krijgen en je leven weer op de rit te hebben. Daarom ben ik per 1 maart 2016 het ­Veranderpunt begonnen. Daar kun je direct, zonder afspraak, je probleem aanpakken. Op het moment dat het nodig is, sta ik voor je klaar om je te helpen weer grip op je leven te krijgen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Dit kan ook buiten de openingstijden zonder afspraak, via de website of via de mail.

  Wil je van je angst af, je patronen veranderen of meer zelfvertrouwen krijgen? Eindelijk dat examen halen, de eerste stap zetten of met je kind mee naar paardrijden? Ik garandeer je dat je blijvend veranderd weer naar buiten stapt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply