fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Bloedzuigers: biologische apotheekjes

  Speciaal gekweekte bloedzuigers worden al tientallen jaren in de ons omringende landen met veel succes ingezet voor diverse medische doeleinden.

  Ik werk, als enige in Nederland, zowel als Bloedzuigertherapeut, Klassiek Homeopaat en Dorn-therapeut en combineer deze therapieën als dat geïndiceerd is. Mijn opleiding tot Bloedzuigertherapeut heb ik bij artsen en deskundigen in Duitsland gevolgd. Bloedzuigers zijn een soort biologische apotheekjes. Als bloedzuigers op reflex- of pijnpunten van het lichaam worden gezet, spuiten zij een combinatie van meer dan 80 verschillende soorten werkzame stoffen in ons bloed. Hierdoor ontstaat een verbetering van de lymfatische en capillaire doorstroming, worden afvalstoffen afgevoerd en wordt het immuunsysteem geactiveerd. De stoffen die zij inspuiten, werken pijnstillend, bloedverdunnend, ontstekingsremmend, antibacterieel, ­gewrichtssmerend en hormoon- en bloeddrukregulerend.

  Bloedzuigers werken goed bij:
  – alle vormen van artrose
  – ‘versleten’ gewrichten, zoals knieën en heupen
  – reuma en reumatische artritis
  – hart- en bloeddrukklachten
  – migraine en hoofdpijnklachten, chronische oorklachten
  – (operatie)wonden, littekens en abcessen, slijmbeursontstekingen
  – trombose, open benen en spataderen
  – hormonale klachten (m/v)
  Deze snelwerkende en duurzame therapie is geschikt voor ­volwassenen en kinderen.

  Wat is Dorn-therapie?
  Bij de Dorn-behandelingen wordt een beenlengteverschil gecorrigeerd, wordt het SI-gewricht en bekken losgemaakt en worden rug- en nekwervels rechtgezet. De Dorn-therapeut zet de wervelkolom recht door lichte druk tegen de wervels te geven. Dit lijkt op manuele therapie of chiropractie, met dat verschil dat er niets ‘gekraakt’ of geforceerd wordt.

  De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden een gedeelte van de behandelingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply