Rate this post
 • Bloedzuigertherapie
  Rate this post

  Het ziet er niet bijzonder aantrekkelijk uit; dat geef ik toe. En het idee dat er een zwart glibberig beestje op je lichaam zit en er het meest bijzondere stofje uit zuigt dat je hebt  – je bloed – is eng. Maar dat komt vooral doordat je niet weet dat je het bij de bloedzuiger met de meest ingenieuze natuurlijke apotheek te maken hebt die er überhaupt in de natuur beschikbaar is.

  Hoe werkt het? Wij maken gebruik van een oeroud mechanisme. Vanuit de evolutie gezien is de bloedzuiger de aanvaller en wij (de mens of een dier) zijn de prooi. Als het prooidier wordt ‘aangevallen’ door een bloedzuiger, en in contact komt met de specifieke en unieke stoffen uit zijn speeksel, dan mobiliseert het lichaam een enorme cascade van reacties om de aanvaller af te weren. En de aanvaller (in dit geval de bloedzuiger) heeft meer dan 100 verschillende stoffen in zijn speeksel die het hem mogelijk maken om zo lang mogelijk te blijven drinken. En daar gaat het om!

  Pijnstillers, bloedverdunners, ontstekingsremmers, enzymen, aminozuren en nog veel meer komen in ons lichaam terecht en brengen vaak al binnen enkele uren wonderbaarlijke reacties teweeg. Wij zetten deze geweldige helpertjes in bij alle klachten van het bewegingsapparaat (reuma, artritis, artrose, golf- en tennisarm, slijmbeursontsteking, sportletsels, littekens enzovoort), maar ook bij andere chronische klachten, zoals migraine, open benen, steenpuisten of spataderen.

  Kijk voor meer informatie op de website van Touchflow.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply