Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Booming nails: feiten & fabels
  Rate this post

  Denk jij weleens na over je nagels laten doen bij een salon? Als je over je plannen vertelt, hoor je vaak verontrust-ende verhalen. Of je leest dat je nagelplaat onwijs beschadigd raakt en dat je er niet aan moet beginnen. Wat jij wil weten, is hoe het zit!

  Om mooie, glanzende en sterke nagels te krijgen, hoef je niet meer in te zitten over beschadigingen van je eigen nagel. De nieuwste, onschadelijke trend op nagelgebied is booming: wekenlang gegarandeerd mooie nagels, makkelijk te verwijderen en geen beschadigd nagelbed.

  Acryl & Gellak
  Om gellak aan te brengen en te verwijderen, moet er gevijld worden. Je nagels kunnen hierdoor beschadigd en gevoelig raken. Als jij slappe, korte nagels hebt, dan kun je acrylnagels overwegen. Om acrylnagels te laten zetten, zal de nagel opgeruwd moeten worden door middel van een buffervijl, maar je krijgt er wel lange en stevige nagels voor terug. Bij de drogist kun je zogenaamde ‘tipjes’ kopen om je nagel te verlengen. Stel, je zou gewone nagellak hierover aanbrengen, dan blijf je een rand zien. Bovendien zal het tipje een zwakke plek zijn en ook de nagellijm is niet goed voor de nagel. Versterken met acryl heeft als voordeel dat je geen rand ziet, het geeft stevigheid aan je nagel en wordt verlengd door middel van een zogenoemd sjabloon dat de vorm van je eigen nagel aanneemt. Je kunt voor gekleurde acryl kiezen of een Shellac kleur die over de acryl wordt aangebracht.

  Booming Shellac
  Shellac van CND kan aangebracht worden zonder te vijlen en geeft garantie 2 weken te blijven zitten: geen beschadigingen en geen verlies van glans of kwaliteit. Na 2 weken kun jij je nagels laten bijwerken: de Shellac wordt veilig verwijderd en je kunt kiezen voor een nieuwe kleur. Het is een hoogglansproduct, waardoor jouw nagels er geweldig uitzien. Shellac verstevigt je nagel en kan op jouw natuurlijke nagel aangebracht worden. Het is zelfs beter dan gewone nagellak, omdat Shellac als het ware bovenop je nagelplaat ligt en je nagel daarmee niet uitdroogt. Het is luchtdoorlatend, in tegenstelling tot andere nagelproducten en bovendien makkelijk afweekbaar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply