Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Boost je uiterlijk
  Rate this post

  Een frisse huid wil iedereen wel! Je kunt daar zelf veel aan doen door gezond te eten, genoeg te drinken en je huid elke dag schoon te maken. Maar als je last hebt van bepaalde huidaandoeningen, dan kun je wel wat extra hulp gebruiken.

  Bij schoonheidsspecialiste Caithlin Jillings kun jij met een gerust hart plaatsnemen in de stoel. Zij zorgt ervoor dat jouw huid de juiste behandeling krijgt. Caithlin doet er alles aan om jouw huidwensen te realiseren, zodat jij verzorgd en tevreden de deur uitgaat. Eén van de gezichts­behandelingen die Caithlin biedt, is een behandeling met de OxyGeneo: hét alternatief voor microdermabrasie. OxyGeneo is een 3-in-1-behandeling, waarbij de voordelen van een zuurstofbehandeling, microdermabrasie en een fruitzuurpeeling gecombineerd worden. Deze behandeling is geschikt voor huidverjonging en -vernieuwing, zoals het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en grove poriën.

  Verschil met microdermabrasie
  Bij de OxyGeneo-behandeling wordt een gel gebruikt die precies op jouw huidtype en -aandoening is afgestemd. Daardoor zul je geen huidirritatie krijgen na een behandeling. Ook wordt er geen vacuüm gebruikt bij OxyGeneo, wat verdere beschadiging aan de huid voorkomt. Hierdoor is het ook mogelijk om vlak onder de ogen te behandelen, met een frisse en heldere blik tot gevolg.

  Stapsgewijze huidverbetering
  De OxyGeneo-behandeling bestaat uit 3 stappen. Allereerst wordt de bovende huidlaag op een milde manier geëxfolieerd. Dit zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden en rimpeltjes vervagen. Daarna worden essentiële revitaliserende werkstoffen de huid ingesluisd. Vervolgens worden heel zacht ontelbare zuurstofbelletjes tegen de huid aangespoten, die ervoor zorgen dat de huid de werkstoffen extra goed kan opnemen en de huidcellen gerevitaliseerd worden. Resultaat? Een stralende huid!

  Geen hersteltijd
  Een groot voordeel van OxyGeneo is dat het je huid niet irriteert en je geen hersteltijd hebt. Je kunt na de behandeling dus gewoon weer verder met je dagelijkse activiteiten. Zo loop jij er binnenkort weer stralend en verzorgd bij!

  Het beste voor jouw huid
  Bij Divino Wellness kun je verschillende huidverbeterende behandelingen ondergaan, afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en huidconditie. Elke behandeling start met een huidanalyse, zodat de beste producten voor jouw huid geselecteerd kunnen worden. Deze producten zijn van het (h)eerlijke merk Cenzaa.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply