Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Boost je uiterlijk
  4/4 - (1 stemmen)

  Een frisse huid wil iedereen wel! Je kunt daar zelf veel aan doen door gezond te eten, voldoende te drinken en je huid dagelijks schoon te maken. Maar als je last hebt van bepaalde ­huidaandoeningen, dan kun je wel wat extra hulp gebruiken.

  Bij de schoonheidsspecialiste kun jij met een gerust hart plaatsnemen in de stoel. Zij zorgt ervoor dat jouw huid de juiste behandeling krijgt. Berta Mari van Ibiza Beauty is een enthousiaste dame die er alles aan doet om jouw huidwensen te realiseren, zodat jij verzorgd en tevreden de deur uitgaat. ‘Eén van de gezichtsbehandelingen die ik bied, is de OxyGeneo: het alternatief voor microdermabrasie. OxyGeneo biedt een 3-in-1 behandeling, waarbij de voordelen van een zuurstofbehandeling, microdermabrasie en een fruitzuurpeeling gecombineerd worden. Deze behandeling is geschikt voor huidverjonging en -vernieuwing, zoals het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en grove poriën.’

  Verschil tussen microdermabrasie en OxyGeneo
  Bij de OxyGeneo-behandeling wordt een gel gebruikt die precies op jouw huidtype en -aandoening is afgestemd. ­Daardoor zul je geen huidirritatie krijgen na een behandeling, terwijl dit bij een microdermabrasiebehandeling wel het geval is. Ook wordt er geen vacuüm gebruikt bij OxyGeneo, wat verdere beschadiging aan de huid voorkomt. Hierdoor is het ook mogelijk om vlak onder de ogen te behandelen, met een frisse en heldere blik tot gevolg.

  Stapsgewijze huidverbetering
  De OxyGeneo-behandeling bestaat uit drie stappen: allereerst wordt de bovende huidlaag op milde wijze geëxfolieerd. Dit zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden en rimpeltjes vervagen. Vervolgens worden essentiële revitaliserende werkstoffen de huid ingesluisd. Daarna worden heel zacht ontelbare zuurstofbelletjes tegen de huid aangespoten, die ervoor zorgen dat de huid de werkstoffen extra goed kan opnemen en de huidcellen gerevitaliseerd worden. Een stralende huid is het gevolg!

  Geen hersteltijd
  Een groot voordeel van OxyGeneo is dat het je huid niet irriteert en je geen hersteltijd hebt. Je kunt na de behandeling dus gewoon weer verder met je dagelijkse activiteiten. Ibiza Beauty biedt de OxyGeneo-kuur (6 behandelingen) tijdelijk aan van € 325,- voor € 271,-. Zo loop jij er dit najaar weer stralend en verzorgd bij!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply